Kim Milyoner Olmak İster Yılbaşı Konukları kim? 2022 Kim Milyoner Olmak İster Yılbaşı Konukları

ATV'nin sevilen bilgi yarışması Kim Milyoner Olmak İster Yılbaşı Özel programı ile ekranalara geliyor. Programın sıkı takipçileri ise hangi ünlü isimlerin yarışacağını merakla araştırmaya başladı. Kenan İmirzalıoğlu'nun sunduğu Kim Milyoner Olmak İster Yılbaşı konukları kimler oldu?

2022 yılbaşı özel Kim Milyoner Olmak İster bu akşam ATV ekranlarında yayınlanıyor. Kenan İmirzalıoğlu'nun sunduğu bilgi yarışması her yılbaşı olduğu gibi 2022 yılbaşı da ağırlayacağı sürpriz ünlü isimlerle bilgi ölçecek.

KİM MİLYONER OLMAK İSTER YILBAŞI ÖZEL KONUKLARI KİMLER?

Başarılı oyuncu Kenan İmirzalıoğlu ile bambaşka bir hüviyete bürünen Kim Milyoner Olmak İster Yılbaşı Özel programının bu akşamki konukları Ferman Akgül ve Serkan Kaya olacak.

Kim Milyoner Olmak İster Yılbaşı Konukları kim? 2022 Kim Milyoner Olmak İster Yılbaşı Konukları ile ilgili etiketler Kim Milyoner Olmak İster kim milyoner olmak ister yılbaşı özel
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.