Kim Milyoner Olmak İster yeni bölüm ne zaman? Hangi günler yayınlanıyor?

Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında 250 bin liralık soruya kadar gelen Şanlıurfalı Hikmet Karakurt, sosyal medyada büyük ses getirdi. Peki, Kim Milyoner Olmak İster yeni bölüm ne zaman, hangi günler yayınlanıyor? İşte detaylar…

Kenan İmirzalıoğlu'nun sunduğu Kim Milyoner Olmak İster adlı yarışmanın son bölümüne Hikmet Karakurt damgasını vurdu. Şanlıurfa'dan gelerek yarışmaya katılan 22 yaşındaki Hikmet Karakurt'un başarısı sonrasında sosyal medyadan kendisine çok fazla destek geldi.

8 çocuklu bir ailenin en büyük çocuğu olan 22 yaşındaki Hikmet Karakurt, 125 bin lira değerindeki soruya doğru cevap vererek 250 bin liraya kadar geldi. Peki, Kim Milyoner Olmak İster yeni bölümü ne zaman yayınlanacak?

KİM MİLYONER OLMAK İSTER HANGİ GÜNLER YAYINLANIYOR?

Kenan İmirzalioğlu’nun sunduğu Kim Milyoner Olmak İster adlı yarışma programı ATV ekranlarında Cumartesi günleri yayınlanıyor. Kim Milyoner Olmak İster adlı programda Hikmet Karakurt’un yarışması 17 Ekim Cumartesi akşamında ATV ekranlarında olacak.

 

Kim Milyoner Olmak İster yeni bölüm ne zaman? Hangi günler yayınlanıyor? ile ilgili etiketler Kim Milyoner Olmak İster Kim Milyoner Olmak İster ne zaman Kim Milyoner Olmak İster hangi günler
GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.