Kim Milyoner Olmak İster Serdar Mete kimdir? Hafıza kaybı neden olur?

Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında hafıza kaybı yaşayan Serdar Mete son zamanların en çok aranan isimlerinden birisi oldu. 34 yaşında başından geçen hafıza kaybı olayının anlatan Serdar Mete herkesi duygulandırdı. Serdar Mete kimdir? Hafıza kaybı neden olur? İşte detaylar…

Kim Milyoner Olmak İster Serdar Mete kimdir? sorusunun cevabı merak edilir oldu. 34 yaşında başından geçen hafıza kaybı olayını anlatan Serdar Mete, herkesi hüzünlendiren hikayesinden bahsetti.

SERDAR METE KİMDİR?

1980 doğumlu, aslen Adanalı olan ve yarışmaya Kocaeli’den katılan Serdar Mete, Kocaeli Üniversitesi Satış Yönetimi Bölümünden mezun oldu. 34 yaşındayken geçirdiği bir kaza sonucu hafızasını kaybeden ve şu anda sadece kazadan sonraki 6 yılını hatırladığını söyleyen Serdar Mete, evli ve 2 çocuk babası.

Tıbbi mümessil olarak çalışma hayatına devam eden Serdar Mete, yarışmada ödül kazanırsa bu parayı çocuklarının eğitim hayatı için kullanmak istiyor. Bu kazayı 34 yaşında geçiren Kim Milyoner Olmak İster yarışmacısı, uyandığında eşini de tanımadığını anlattı.

HAFIZA KAYBI NEDEN OLUR?

Ufak tefek unutmalar (yeni tanışılan birinin ismi, ya da koyduğunuz bir şeyin yerini bulamamak gibi) olabilmektedir. Bunlar kısa sürede hatırlanabilir ve çok sorun oluşturmaz. Yoğun bir yaşam ve düşüncelerin çok fazla olması buna etken oluşturabilmektedir.

Ancak artık boyut olarak yükselmesi ve sürekli tekrar eder hale gelmesi hafıza kaybı ve bunama işareti olabilme ihtimali artmış demektir. Hafıza kaybı veya bunama; artık karar verebilme yetisinin ortadan kalkması ve dil ile diğer organlara hükmedememe sonucunu beraberinde getirecektir.

Kim Milyoner Olmak İster Serdar Mete kimdir? Hafıza kaybı neden olur? ile ilgili etiketler Kim Milyoner Olmak İster Serdar Mete hafıza kaybı
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.