Kim Milyoner Olmak İster neden yok? Bitti mi, yayından kaldırıldı mı?

Kim Milyoner Olmak İster yarışmasının neden yayınlanmadığı izleyenler tarafından merak edilir oldu. Cumartesi akşamları ATV ekranlarında yayınlanan Kim Milyoner Olmak İster yarışmasının yayından kaldırıldığı iddia edildi. Peki, Kim Milyoner Olmak İster neden yok?

Cumartesi akşamları Kenan İmirzalıoğlu’nun sunumu ile yayınlanan ve en çok izlenen yarışma programlarından birisi olan Kim Milyoner Olmak İster hakkında yeni bir iddia ortaya atıldı. ATV ekranlarının klasiklerinden biri olan ve çok sevilen Kim Milyoner Olmak İster yarışmasının yayından kaldırıldığı gelen son iddialar arasında yerini aldı.

KİM MİLYONER OLMAK İSTER NEDEN YOK? HANGİ GÜNLER YAYINLANIYOR?

Kim Milyoner Olmak İster yarışması geçen Cumartesi akşamı yayınlanmayınca sosyal medyada en çok konuşulan haberlerden birisi haline geldi. ATV’nin yeni dizisi Kardeşlerim’in Cumartesi akşamı yayınlanması sonrasında Kim Milyoner Olmak İster yarışmasının gün değiştirdiği iddia edildi. Ancak bu konuda net bir bilgi verilmedi.

Kim Milyoner Olmak İster neden yok? Bitti mi, yayından kaldırıldı mı?

Şu anda ATV ekranlarında her akşam bir dizi olmasından dolayı Kim Milyoner Olmak İster yarışması ya gece saatlerinde yayınlanacak ya da bir süre ekranlarda yer almayacak.

 

Kim Milyoner Olmak İster neden yok? Bitti mi, yayından kaldırıldı mı? ile ilgili etiketler Kim Milyoner Olmak İster Kenan İmirzalıoğlu cumartesi ATV
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.