Batu Alıcı Kimdir? Kim Milyoner Olmak İster'de 1 Milyon Ödülü Kazandı mı?

Batu Alıcı kimdir, Kaç Yaşında soruları merak ediliyor. Kim Milyoner Olmak İster yarışmasının yeni bölümünde 1 milyonluk soruyu gören ve yıllar sonra bir ilki gerçekleştiren Batu Alıcı hakkında bilgiler araştırılmaya başlandı. 400 bin TL'lik Atatürk sorusunu da doğru yanıtlayan ve 1 milyonluk soruyu gören Batu Alıcı ne okuyor?

Kim Milyoner Olmak İster Batu Alıcı kimdir, kaç yaşında soruları gündem oldu. ATV'de yayınlanan ve Kenan İmirzalıoğlu'nun sunduğu bilgi yarışmasında heyecan doruğa tırmandı. Yıllar sonra bir ilki gerçekleştiren Batu Alıcı isimli genç, 1 milyonluk soruyu gördü.

"Hangisi Dede Korkut Hikayeleri'ndeki karakterlerden biri değildir"

Batu Alıcı, 1 milyon TL'lik soru olan "Hangi Dede Korkut Hikayeleri'ndeki karakterlerden biri değildir" sorusuna ne cevap verdi? Az sonra belli olacak.

BATU ALICI KİMDİR?

Batu Alıcı, Boğaziçi Üniversitesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği öğrencisidir. 20 yaşında ve aslen Bursalı olan yarışmacının babası makine mühendisi, annesiyse tekstil mühendisidir. 2020’de girdiği üniversite sınavında 404. olmuş. Kayak sporuyla uğraşan Batu Alıcı, okulunun kayak takımında da yer alıyor, ayrıca basketbol ve tenis oynamayı da seviyor.

 

Batu Alıcı Kimdir? Kim Milyoner Olmak İster'de 1 Milyon Ödülü Kazandı mı? ile ilgili etiketler Batu Alıcı Kim Milyoner Olmak İster
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.