Kim kazanır? Müge Anlı mı, Esra Erol mu yoksa Didem Arslan mı?

Gündüz kuşağında kadın düellosu! Müge Anlı mı, Esra Erol mu yoksa Didem Arslan mı kazanır? Gündüz kuşağının fenomen programı Müge Anlı ile Tatlı Sert mi, Esra Erol mu yoksa erkek konuklarıyla tartışma programını bırakıp gündüze geçen Didem Arslan mı? Televizyonların gündüz kuşağında cinayet, kaybolma, kaçırma rekabetinde kazanan hangi isim olacak? İşte detaylar..

Televizyonların gündüz kuşağında adeta kadın rekabeti yaşanıyor. Sert çizgileri ve bu alanda tek tabanca olduğu gerçeği bilinen Müge Anlı'ya Esra Erol'dan sonra bir de Didem Arslan Yılmaz katıldı. Akşam erkek konuklarıyla tartışma programlarından tanıdığımız Didem Arslan Yılmaz, kendini gündüz kuşağında göstermeyi deneyecek. Milliyet Gazetesi Yazarı Sina Koloğlu, bu üçlünün rekabetini yazdı...

KİM KAZANIR? MÜGE ANLI MI, ESRA EROL MU YOKSA DİDEM ARSLAN MI?


İşte o köşe yazısı;

GÜNDÜZ KUŞAĞINDA KADIN REKABETİ

Aslında başlık ‘Soba dumanı kokan mahalle mücadelesi’ olsaydı daha doğruydu. Didem Arslan Yılmaz, birden beylerin ağırlıklı katıldığı tartışma programından ‘kendini daha özgür hissedeceği’ gündüz kuşağına kaydırıldı. Ne yapacak? “Yıllardır yakınlarını arayanlara umut, çözülemeyen davalara ışık olacak, program Türk halkına yeni bir ses, yeni bir soluk getirecek” diye yazıyor. Gündüz kuşağında yemekle birlikte ‘fakir dünyası cinayet, kaybolma’ işleri tutuyor.

Didem Arslan Yılmaz, Müge Anlı'ya rakip olabilecek mi ...


Fakir dünyası diyoruz çünkü, bütün hikayeler soba dumanı kokan mahallelerden... Nadira Kadirova sır perdesini aralayacak değiller tabii ki! Müge Anlı, bu konuda tek tabanca. Hatta arkasından Esra Erol da benzer kulvarda devam ediyor. “Evlendirmeyi bırak, kaçırmaya bak” dediler. “Fark etmez” dedi, işe koyuldu. Bu üç kadın programcıya bir konuda tecrübeli isim daha katılacak; Serap Paköz... ‘Gerçeğin Peşinde’yi İnci Ertuğrul sunuyordu. Sanırım biraz ‘yumuşak başlı’ bulunuyor kendisi, ‘Daha sert çizgiler olan biri olsun’ diye düşündüler. Gündüz kuşağında cinayet, kaybolma, kaçırma rekabeti yeniden başlıyor!

 

Kim kazanır? Müge Anlı mı, Esra Erol mu yoksa Didem Arslan mı? ile ilgili etiketler Müge Anlı İle Tatlı Sert Müge Anlı Esra Erol
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.