Kim Kardashian'ın eşinden 'yasak aşk' açıklaması!

Reality şov yıldızı Kim Kardashian ile evli olan ünlü rapçi Kanye West, şarkıcı Drake ile yasak aşk yaşadığı iddialarıyla ilgili ilk kez konuştu.

Kim Kardashian ile şarkıcı Drake'in otomobilde cinsel ilişkiye girdiği, Drake ile Kim Kardashian'ın kocası Kanye West arasındaki küslüğün de bu nedenle başladığı iddia edilmişti.

"BEN SANA BUNU YAPMAZDIM"

Kanye West, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"İnsanlar söylenti uydurup senin karımla yattığını düşünürken senin hiçbir şey söylememen ve aynen devam ettirmen, benim ruhuma uymuyor. Diyelim benim Chicago'dayken Ranita adında bir kız arkadaşım olsaydı ve sen sonra Rihanna ile evlenseydin, ben içinde RiRi geçen şarkı yapmazdım.

 "SENİN HAKKINDA KİMSEYE BİLGİ VERMEDİM"

'Bunların nereden çıktığını bilmiyorum' desen de bunun için fazla zekisin dostum. Bunun nereden çıktığını biliyorsun. Ortalığı karıştıracak şeylerle kayıt yapmamalısın. Sana söylediğim gibi, ben (Drake'in kavgalı olduğu) Pusha'ya senin bebeğin, bebeğinin annesiyle ilgili bilgi vermedim, böyle bir şey yapmadım. Bunlar benden çıkmadı"

 

Kim Kardashian'ın eşinden 'yasak aşk' açıklaması! ile ilgili etiketler Kim Kardashian Kanye West Drake Aldatma
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.