Kim Kardashian'ın bir kaseti daha çıktı

2014'ten beri rap'çi Kanye West ile evli olan reality şov yıldızı Kim Kardashian'ın cinsel içerikli kasetine ilişkin görüntü büyük yankı uyandırdı.

Reality şov yıldızı Kim Kardashian'ın yeni bir cinsel içerikli kaseti olduğu iddiası, magazin gündemine bomba gibi düştü. İngiliz Mirror gazetesinin haberine göre, Kardashian bu videoda iç çamaşırıyla görünüyor.

AÇIKLAMA YAPTI

Kardashian ise Daily Mail gazetesine konu ile ilgili açıklama yaptı. 36 yaşındaki Kim, kaset için "Yeni değil, eskisi dönüp dolaşıyor yine" açıklamasında bulundu.

Kim Kardashian, ilk cinsel içerikli kasetini 2003 yılında o zamanki sevgilisi Ray J ile çekmişti. 2007'de ise kaset sızmış ve yayınlanmıştı. Bugüne kadar üç evlilik yapan Kim, 2014'ten beri rap'çi Kanye West ile evli.

KİM KARDASHİAN KİMDİR?

Kimberly Noel "Kim" Kardashian (21 Ekim 1980; Los Angeles, Kaliforniya), Amerikalı magazin yıldızı. Baba tarafından Ermeni, anne tarafından Hollanda ve İskoç asıllıdır. Daha çok sosyal hayatıyla, seks kasediyle, orijinal versiyonu ile E! televizyon kanalında yayınlanan Keeping Up with the Kardashians ve Kourtney and Kim Take New York adlı reality showlar ile bilinir. Bunların yanı sıra prodüktörlük, modellik, şarkıcılık, aktrislik, stilistlik ve iş kadınlığı faaliyetlerinde bulunmaktadır.

Kim Kardashian'ın bir kaseti daha çıktı ile ilgili etiketler Kim Kardashian seks kasedi çıktı
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.