Kim Kardashian'ın annesinden taciz skandalı!

Kardashian ailesi skandallarıyla magazin gündeminin en üst sıralarında yer almaya devam ediyor. Şimdi de Kardashian ailesi için koruma olarak çalışan Mac McWilliams, Kim Kardashian'ın annesi ve eski model Kris Jenner'ı kendisini taciz etmekle suçladı. Davacı olan McWilliams'ın söz konusu iddiaları magazin gündemine bomba gibi düştü.

Eski model Kris Jenner'ın 2017 ve 2019 yılları arasında özel korumalığını yapan McWilliams, taciz iddilarıyla gündemde. Aynı zamanda eski bir rap müzik sanatçısı olan McWilliams, tam 3 milyon dolarlık tazmina davası açtı.

Önceden çalışma saatleri içerisinde arabada uyuduğu için işinden kovulan McWilliams, Jenner'ın fırsat bulduğu her anda yakın fiziksel temasa geçtiğini belirtti.

ŞOKE EDEN İDDİALAR

Söz konusu iddialara göre, bu yıl 65 yaşına giren eski model Jenner, korumasının ön yolcu koltuğuna oturmasını istedi ve ardından McWilliams'ın avukatı Sean Novak ise, Jenner'ın McWilliams'a taciz girişiminde bulunduğunu ileri sürdü.

Kim Kardashian'ın annesinden taciz skandalı!

Novak'ın sunduğu dava dilekçesinde şu ifadeler yer aldı:

"Jenner hiçbir uyarıda bulunmadan McWilliams'a fiziksel temasta bulundu. Jenner genital bölge ile temas etti ve davacı şoke olarak ve rencide edilmiş hissetti. Jenner’in söz konusu davetsiz cinsel eylemlerini içeren olay, McWilliams'ın fiziksel ve zihinsel ağrı, hastalık, uyku kaybı, depresyon ve diğer sağlık sorunlarına maruz kalmasına neden oldu."

Kim Kardashian'ın annesinden taciz skandalı! - Resim : 2

Daily Mail'e yaptığı açıklamada Jenner'ın avukatı Michael Rhodes ise iddiaları yalanlayarak, müvekkilinin henüz davaya ilişkin resmi bir bildirim almadığını bildirdi.

UYKU KAYBI VE DEPRESYONA SEBEP OLDU

McWilliams'ın avukatı Sean Novak yaptığı açıklamada şunları belirtti: 

"Jenner hiçbir uyarıda bulunmadan McWilliams'a fiziksel temasta bulundu. Cinsel saldırı sonrası McWilliams'ın hastalık, uyku kaybı ve depresyon gibi sorunları yaşadı"

 

 

Kim Kardashian'ın annesinden taciz skandalı! ile ilgili etiketler Kim Kardashian Taciz Kris Jenner
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.