Kim Kardashian'dan boşanan Kanye West yeni sevgilisiyle evlendi! Kardashian'la benzerliği dikkat çekti...

Dünyaca ünlü rapçi Kanye West, geçtiğimiz aylarda Amerikalı magazin yıldızı Kim Kardashian ile evliliğini sonlandırmıştı. West şimdi de tasarımcı sevgilisi Bianca Censori ile gizli bir şekilde evlendi.

Dünyaca ünlü yıldız Kim Kardashian ile evliliğini noktalayan rapçi Kanye West'in bir süredir birlikte olduğu tasarımcı Bianca Censori ile evlendiği iddia edildi. 

KARDASHIAN'DAN BOŞANIP YÜZÜK TAKTI

Kanye West'in 2 ay önce Kim Kardashian ile evliliğinin resmi şekilde bitmesinin ardından yeni sevgilisiyle yüzük taktığı ileri sürüldü. TMZ sitesine konuşan Kanye'ye yakın kaynaklar çiftin evliliklerini henüz resmiyete dökmediklerini söyledi. Biance 2020 yılından beri Yeezy markası için tasarımcı olarak çalışıyor. Çift, geçen pazartesi günü de Beverly Hills'de bir mekanda görüntülenmişti.

Kim Kardashian'dan boşanan Kanye West yeni sevgilisiyle evlendi! Kardashian'la benzerliği dikkat çekti...

KIM KARDASHIAN'A BENZERLİĞİ DİKKAT ÇEKTİ

Öte yandan Bianca Censori ile Kim Kardashian'ın birbirine olan benzerliği de dikkatlerden kaçmadı.

Kim Kardashian'dan boşanan Kanye West yeni sevgilisiyle evlendi! Kardashian'la benzerliği dikkat çekti... - Resim : 2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kim Kardashian'dan boşanan Kanye West yeni sevgilisiyle evlendi! Kardashian'la benzerliği dikkat çekti... ile ilgili etiketler Kim Kardashian Kanye West Bianca Censori
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.