6 yaşında 10 bin dolarlık çanta kullanıyor!

Kim Kardashian ve Kanye West'in 6 yaşındaki kızları North West'in çantası sosyal medyada çok konuşuldu.

ABD'li reality şov yıldızı Kim Kardashian West ve rapçi Kanye West, ilk çocukarı 6 yaşındaki North'un zaman zaman yaşına uygun olmayan davranışı ve kıyafetleri nedeniyle eleştirilse de, çift, eleştirilere pek kulak asıyor gibi görünmüyor.

North pazar günü Kanye West'in New York'taki Lincoln Center'da düzenlenen operasına anneannesi Kris Jenner'ın hediye ettiği Hermés marka çantayla katıldı. Üstelik, çift tüm dünya basını tarafından görüntüleneceğini biliyordu.

North'un milyon dolar değerindeki kombini bununla da bitmedi, bir de üzerine annesi Kim Kardashian'ın markası SKIMS’e ait 88 dolar değerindeki triko pantolonunu ve 128 dolarlık hırkayı giydi. Bu North'un taktığı ilk lüks çanta değil. Daha önce de Japonya'ya düzenledikleri aile seyahati sırasında annesinin 35 bin dolarlık Dior marka çantasıyla görüntülenmişti.6 yaşında 10 bin dolarlık çanta kullanıyor!

6 yaşında 10 bin dolarlık çanta kullanıyor! ile ilgili etiketler Kanye West Kim Kardashian north west çanta
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.