Kim Kardashian, takipçilerini kahkahaya boğdu!

Ünlü televizyon yıldızı Kim Kardashian, kendisiyle alay etmek için yapılan montajlı fotoğrafları sosyal medya hesabından paylaştı.

Popüler kültür ikonu olan Kim Kardashian sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğraflarla dikkat çekti. Televizyon şovuyla dünya çapında bir marka haline geldikten sonra kendi güzellik markasını yaratan ve çıkardığı farklı ürünlerin reklamlarını da sosyal medya hesabından yapmaktan geri durmayan Kim Kardashian, instahikaye kısmından yaptığı son paylaşımla esprili tarafını da gün yüzüne çıkardı.

Geride bıraktığımız günlerde paylaştığı bir reklam fotoğrafının sosyal medyada pek çok esprili türevini gören Kardashian, bunlara sinirlenmek yerine hesabından paylaşmayı tercih etti.

İşte Kim’in paylaşımları:

Kim Kardashian, takipçilerini kahkahaya boğdu!

Kim Kardashian, takipçilerini kahkahaya boğdu! - Resim : 2Kim Kardashian, takipçilerini kahkahaya boğdu! - Resim : 3Kim Kardashian, takipçilerini kahkahaya boğdu! - Resim : 4

Kim Kardashian, takipçilerini kahkahaya boğdu! ile ilgili etiketler Kim Kardashian Instagram kahkaha sevenleri komik
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.