Kim Kardashian ile boşanma aşamasındaki Kanye West kendisini odaya kapattı

Reality show yıldızı Kim Kardashian ile boşanma aşamasında olan 44 yaşındaki dünyaca ünlü Amerikalı rapçi Kanye West, yeni albümüne konsantre olabilmek için penceresiz bir odada hapishane hayatı yaşadı. Kaldığı yeri Instagram'dan takipçileriyle paylaşan West'e takipçilerinden yorum yağdı.

Dört çocuk babası, ABD'li rapçi Kanye West, iş hayatına konsantre olabilmenin ilginç bir yolunu buldu. West, yeni çıkardığı 10'uncu stüdyo albümü 'Donda' için kendini bir odaya kapattı.

kanye west

HAPİSHANE HAYATI YAŞADI

Ünlü rap şarkıcısı, albüm çalışmalarını tamamlayana kadar Atlanta'daki bir stadyumun içinde; televizyon, gardırop ve tek kişilik yatağın bulunduğu penceresiz bir odada hapishane hayatı yaşadı. Kanye West, kaldığı yerin fotoğrafını da Instagram hesabından yayınladı.

Kim Kardashian ile boşanma aşamasındaki Kanye West kendisini odaya kapattı - Resim : 2

BAZI TAKİPÇİLERİ Tİ'YE ALDI

Ancak West'in paylaşımı alay konusu oldu. Bazı sosyal medya kullanıcıları bu durumu ti'ye aldı. Ünlü rapçinin bir takipçisi, "Kanye, bir üniversite yurdunda tüm zamanların en çok beklenen albümlerinden birini yapıyor." derken, bir başkası da, "Bu, boşanmış her babanın bir hafta içinde sahip olacağı yeni dairesi." şeklinde yorum yaptı.

kanye west

"EN İYİ ALBÜM" BEKLENTİSİ

Bazı sosyal medya kullanıcıları da Kanye West'in Donda albümünün, şarkıcının şimdiye kadar ki en iyi işlerinden biri olabileceğinin sinyalini verdiğini ileri sürdü.

ALBÜME ANNESİNİN ADINI VERDİ

Donda, Kanye West'in 2007 yılında kaybettiği annesinin adı. Albüm, 2019’da 'Jesus Is King'i yayınlayan West'in iki yıllık aradan sonra çıkaracağı ilk çalışması olma özelliği de taşıyor.

 

Kim Kardashian ile boşanma aşamasındaki Kanye West kendisini odaya kapattı ile ilgili etiketler Kanye West Kim Kardashian
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.