Kim İnanır Aleyna Tilki'nin Annesi Olduğuna! İşte Havva Öztel'in Süper Minisi

Türk müziğinin genç isimlerinden biri olan Aleyna Tilki’nin annesi Havva Öztel yine sosyal medya paylaşımı ile olay oldu. 43 yaşında olmasına rağmen düzgün fiziğiyle gençlere taş çıkartan Öztel, süper mini elbisesiyle adeta büyüledi.

Aleyna Tilki kadar sosyal medyada paylaşımları ile gündeme gelen 43 yaşındaki Havva Öztel bir kez daha ortalığı ayağa kaldırdı. Son dönemde kızı Aleyna Tilki kadar çok konuşulan isimlerden biri olan Öztel, sık sık sosyal medya üzerinden paylaşımda bulunarak varlığını her anlamda ispat etmekteydi.

Geçtiğimiz haftalar içerisinde kızı Aleyna Tilki ile tatile giden anne Havval Öztel, İstanbul’a dönünce ilk iş olarak sosyal medyaya el atarak kendini yetinden hatırlatmak oldu.

Kim İnanır Aleyna Tilki'nin Annesi Olduğuna! İşte Havva Öztel'in Süper Minisi

Giydiği süper mini elbisesiyle göz kamaştıran Havva Öztel, 43 yaşında olması rağmen gençlere taş çıkartan fiziğiyle bir kez daha kıskandıran bakışların üzerinden yoğunlaşmasına neden oldu. Daha öncesinde de bikini pozlar vermekten geri kalmayan Öztel, cesur paylaşımlarına devam etti.

Kim İnanır Aleyna Tilki'nin Annesi Olduğuna! İşte Havva Öztel'in Süper Minisi - Resim : 2

1978 yılında Trabzon’da dünyaya gelen Havva Öztel, boşandığı eski eşi Mehmet Tilki ile evliliğinden olan Aleyna ve Ayça adında iki kızı ile birlikte yaşamaktadır. Kızı Aleyna Tilki daha ünlü olmadan önce müdür yardımcılığı yaparken kurucusu olduğu ve işlettiği Hanımağa Kız Öğrenci Yurdu'nun sahibidir.

Kim İnanır Aleyna Tilki'nin Annesi Olduğuna! İşte Havva Öztel'in Süper Minisi - Resim : 3

Sosyal medya üzerinden pek çok canlı yayına da katılmayı asla ihmal etmeyen Havva Öztel, kendisine yönlendirilen sorulara verdiği cesur cevaplar ile bilinmektedir.

Kim İnanır Aleyna Tilki'nin Annesi Olduğuna! İşte Havva Öztel'in Süper Minisi ile ilgili etiketler Aleyna Tilki havva oztel
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.