Türkçe slogan atarak eğitim yapıyorlar

Başlarında ve yan tarafta birer komutanları olan, hafif koşu temposunda eğitim gören, sağ ellerini Bozkurt işareti şeklinde havada,”Kim bunlar? Bozkurt’lar!” diye bağıran siyahi askerlerin videosu büyük ilgi görüyor. Askerlerin daha önce Türkiye’de eğitim gören Somalili askerler olduğu sanılıyor.

Mevlüt Yüksel
Mevlüt Yüksel

Dünyanın çeşitli yerlerinde, siyasi partilerde ve spor kulüplerinde eller ile yapılan işaretler daima ilgi çektiği biliniyor. Türkiye’de de ülkücülerin sağ ellerini sağ baş ve orta parmaklarını birleştirerek işaret ve serçe parmaklarını da dik tutarak sembolleri olan kurdun ağzına benzetmeleri çok ilgi görüyor.

KİM BUNLAR?

Sosyal medyada son günlerde dolaşan bir video oldukça ilgi görüyor.Üzerlerinde askeri elbise ve başlarında bir komutan bulunan siyahi askerler koşu temposunda gidiyorlar.

TÜRKÇE SLOGAN ATARAK EĞİTİM YAPIYORLAR!

Askeri bir düzen ile eğitim koşusu yapan, üçer kişilik toplam 30 kişi olduğu olduğu görülen askerler, sağ ellerini hava kaldırarak,”Kim bunlar? Bozkurt’lar!” diye bağırıyorlar. Hangi ülkenin askerleri olduğu tam öğrenilemeyen siyahi askerlerin Türkiye’de eğitim gören Somalili askerler oldukları sanılıyor.

Türkçe slogan atarak eğitim yapıyorlar ile ilgili etiketler asker Siyahi Bozkurt Somali

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.