Kim bu, tanıyor musunuz? Erdoğan'ın uçağından çok gizli sırları yazdı!!!

Cumhurbaşkanlığı uçağına ilk kez davet edilen Türkiye Gazetesi Haber Müdürü Fatih Selek toyluğunun kurbanı oldu. Selek, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Bosna ziyaretine eşlik ettiği uçaktan izlenimlerini köşesinde aktarırken öyle bir ifade kullandı ki, adeta baltayı taşa vurdu... Uçakta daha önce bulunan gazetecileri hedef alan Selek, onlar içim "esameleri okunmuyor" dedi. Ancak o isimlerden birinin amiri olduğunu unuttu!

Cumhurbaşkanı Erdoğan geçtiğimiz günlerde resmi ziyaretlerde bulunmak üzere Bosna Hersek’teydi.

Erdoğan'a eşi Emine Erdoğan, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy ve Ticaret Bakanı Mehmet Muş'un dışında kalabalık bir gazeteci grubu da eşlik etti.

Cumhurbaşkanı'nın yurt dışı seyahatine ilk kez katılan isimlerden Türkiye Gazetesi Haber Müdürü Fatih Selek de bugün Erdoğan'ın temaslarına ilişkin ilginç bir yazı kaleme aldı.

Kim bu, tanıyor musunuz? Erdoğan'ın uçağından çok gizli sırları yazdı!!!

"Cumhurbaşkanı uçağından notlar..." başlığını taşıyan yazıyı köşesinde okurları ile paylaşan Selek medya camiasını karıştıracak ifadeler sarf etti.

Fatih Selek yazısında, 4 yıl önce, Cumhurbaşkanlığı uçağına binen gazetecilerle ilgili bir yazı yazdığını ve gezilere kimin, ne kadar katıldığının listesini çıkardığını hatırlattı.

YAYIN YÖNETMENİNİN YÜZÜNE NASIL BAKACAK?

Sonunda o uçağa kendisinin de davet edildiğini belirten Selek, "O listedekilerden kahir ekseriyetinin bugün esamesi okunmuyor. Kimileri en keskin muhalifler arasında çoktan yerini aldı bile." dedi.

Ancak "esamesi okunmuyor" ifadesi ile baltayı taşa vurduğunun farkında bile değildi.

Çünkü "esamesi okunmayan" o isimlerden birisi de Fatih Selek'in gazetesindeki amiri İsmail Kaplan'dı!

Çünkü, Türkiye Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni İsmail Kapan da kısa süre öncesinde kadar Erdoğan'ın yurt dışı gezilerinde Cumhurbaşkanlığı uçağının gediklilerindendi.

Kim bu, tanıyor musunuz? Erdoğan'ın uçağından çok gizli sırları yazdı!!! - Resim : 2

"SIRLAR" VERDİ

Diğer yandan Fatih Selek kırdığı bu potun yanı sıra ilk kez uçağa binmenin vermiş olduğu heyecanı da satırlarında hissettirdi.

İlk olarak uçağın ikramlarından bahseden Selek, "Hizmet güzel, ikram normalin bir tık üstünde... Kahvaltıda peynir, zeytin, bal, tereyağı, menemen, domates ve salatalık vardı mesela. Dönüşte de köfte." dedi.

Kim bu, tanıyor musunuz? Erdoğan'ın uçağından çok gizli sırları yazdı!!! - Resim : 3

NASIL "UYANIKLIK" YAPTI?

Fatih Selek ayrıca uçakta Cumhurbaşkanı'nın kendisine nasıl "takıldığını" da anlattı.

Türkiye yazarı o anları şöyle aktardı;

"Uçak havalanıp kemer ikaz ışıkları sönünce Cumhurbaşkanı, tura çıkarak davetlileri selamladı.

Bizim sıraya geldiğinde birçoğunun aklından geçip yapamadığını yaptım ve telefonu çıkarıp günün hatırasına bir "selfie" çektim.

"Uyanık ya..." diye takıldı."

Kim bu, tanıyor musunuz? Erdoğan'ın uçağından çok gizli sırları yazdı!!! ile ilgili etiketler Cumhurbaşkanı Erdoğan Türkiye gazetesi bosna ziyareti Fatih Selek
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.