Kim bu Musab Turan?

İstanbul'da Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank ile Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli'nin basın toplantısını sabote eden Musab Turan kim?

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank ile Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli'nin İstanbul'da katıldığı basın toplantısına bir Anadolu Ajansı muhabirinin sabotajı damgasını vurdu.

Bakanları takip eden Anadolu Ajansı muhabiri Musab Turan, basın toplantısının soru-cevap kısmında, yurt dışında firari bulunan Sedat Peker'in iddiaları hakkında kişisel yorumlarını da içeren ifadeler sarf etti.

Muhabirin provokasyon girişimini soğukkanlılıkla yöneten Mustafa Varank, şahsa FETÖ'nün medyadaki operasyon enstrümanlarından 'Fuat Avni'yi hatırlatarak cevap verdi. Varank AA muhabirini şov yapmakla ve küçük yaştaki çocuğunu siyasete alet etmekle suçladı.

Diğer yandan, Musab Turan'ın ağabeyinin FETÖ'den tutuklu bir polis memuru olduğu, ablasının ise banka ATM'sinden kartsız işlemle KHK ile ihraç FETÖ'cülere para transfer ettiği bilgisine ulaşıldı.

İSMAİL KÜÇÜKKAYA KİTABINI TANITTI

Ayrıca şahsın zaman zaman medyada "İnovasyon" isimli kitabı ile yer aldığı da ortaya çıktı.

FOX TV'de İsmail Küçükkaya, Musab Turan'ın kitabının tanıtımını "Benim genç, başarılı bir meslektaşım" diyerek yaptı.

 

 

 

 

Kim bu Musab Turan? ile ilgili etiketler muhabir musab turan

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.