Kim bu istihbarat tetikçileri? "Sadece İstanbul'da 10 binin üzerinde olduğu tahmin ediliyor"

SuperHaber Youtube kanalında Hülya Okur'un sorularını yanıtlayan akademisyen Dr. Eray Güçlüer dikkat çeken bilgiler paylaştı. Türkiye'nin özellikle sosyal medya üzerinden en çok algı operasyonuna maruz kalan üç ülkeden biri olduğunu belirten Güçlüer, "Sadece İstanbul’da yabancı istihbarat servislerinde para alarak çalışan 10 binin üzerinde sosyal medya tetikçisi olduğu tahmin ediliyor" dedi.

Türkiye'nin özellikle sosyal medya üzerinden maruz kaldığı algı operasyonlarına dikkat çeken akademisyen Dr. Eray Güçlüer dikkat çeken istihbarat bilgileri paylaştı. Güçlüer, "Sadece İstanbul’da yabancı istihbarat servislerinde para alarak çalışan 10 binin üzerinde sosyal medya tetikçisi olduğu tahmin ediliyor" ifadelerini kullandı.

SuperHaber YouTube kanalında Hülya Okur'un sorularını yanıtlayan Güçlüer, konuyla ilgili şunları söyledi:

"İki tane istihbarat bilgisi vereceğim, teyitlidir bu söyleyeceğim. Türkiye, özellikle sosyal medyadan algı operasyonlarına maruz kalan ülkeler arasında birinci ve üçüncü sıra arasında gidip geliyor; çoğunlukla da birinci. Üzerimizde çok ciddi algı operasyonları yapılıyor.

Sağolun, sizin gibi değerli insanların röportajları üzerinden bizler açıklamalar yaparak bu işin gerçeğini yüce milletimize, toplumumuza anlatma fırsatı buluyoruz. Zaten bir zamanlar hatırlarsanız bizleri konuşturmuyorlardı bile. Şimdi Allah'tan bu ülkenin hayrına olan insanların konuşabileceği bir ortam var yıllardır.

Sadece İstanbul’da yabancı istihbarat servislerinde para alarak çalışan 10 binin üzerinde sosyal medya tetikçisi olduğu tahmin ediliyor. Bütün bunlara rağmen ülke gelişimini sürdürüyor."

RÖPORTAJIN TAMAMINI AŞAĞIDAKİ LİNKTEN İZLEYEBİLİRSİNİZ:

 

Kim bu istihbarat tetikçileri? "Sadece İstanbul'da 10 binin üzerinde olduğu tahmin ediliyor" ile ilgili etiketler İstihbarat Sosyal Medya Eray Güçlüer algı operasyonu tetikçi hülya okur

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.