"Kim bu dışarıdan gelenler? Biz projeyi destekliyoruz"

Rize'nin İkizdere ilçesinde halkın nabzını yoklamaya devam ediyoruz. Bölge halkı, İşkencedere vadisinde kurulacak olan taş ocağı ve yaşanan gelişmelerle ilgili düşüncelerini SuperHaber'le paylaştı.

SuperHaber, Rize'nin İkizdere ilçesinde halkın nabzını yokladı. Bölge halkı, İşkencedere vadisinde kurulacak olan taş ocağı ve yaşanan gelişmelerle ilgili düşüncelerini SuperHaber'le paylaştı. Vatandaşlar eylemlere katılanlar için, "Kim bu dışardan gelenler? Biz projeyi destekliyoruz" görüşünde birleşti.


"PKK CENAZELERİNE GİDEN BİZİM DEREMİZE GELEMEZ"

Rize'nin İkizdere ilçesi İşkencedere vadisinde açılmak istenen taş ocağına karşı düzenlenen eylemlere HDP temsilcilerinin katılmasını protesto eden Hızır adlı vatandaş, tepkisini sosyal medyada yayınladığı video ile göstermişti. SuperHaber'e konuşan Hızır, "Deremize, PKK cenazelerine giden, askerimize mermi atan bizim deremize gelemez" dedi.

"ŞU KADAR DAĞLARI YOL YAPTILAR. NEREYİ KAST ETTİLER? HİÇ!"

İlçe halkından bir kişi, "Doğa katlediliyor mu sizce?" sorusunu, "Ne alakası var ya. Şu kadar dağları yol yapmışlar. Nereyi kast ettiler? Hiçbir şey yok." sözleriyle yanıtladı.

"EYLEMCİLER BURALI DEĞİL, PLAKALARI ANKARA"

Konuyla ilgili mikrofon uzattığımız bir başka vatandaş ise, "Ben de gittim gördüm. Şimdi burada hiç oralı olmayan arkadaşlar var. Eylemcilere bakın, orada olan arkadaşlara bakın. Onlar Türkiye'nin bana göre, benim tespitim, biraz da STK'larla uğraştığımız için, her yerde eylem için dolaşan arkadaşlar. Bir geçim kaynağı da olabilir burada. Şu anda buranın yerlisi olan hiç birisi bu projeye ve bu çalışmaya karşı değiller. Bakın orada o arkadaşlar yalnız duruyor. Plakalarına bakın, Ankara plakaları. başka plakalar." ifadelerini kullandı.

"DEVLET BİZE YANLIŞ DÜŞÜNMEZ"

Konuyla ilgili görüşü alınan başka bir vatandaş da, "Biz yatırım yapmak zorundayız. Görüyorsunuz zaten memleketimiz devamlı bir ilacı bile üretemiyoruz. Onun için çalışmamız lazım, çok çalışmamız lazım" derken, bir başkası şunları söyledi: "Devletin yapmış olduğu her şeye ben taraftarım. Yani devlet bize yanlış düşünmez."

 

"Kim bu dışarıdan gelenler? Biz projeyi destekliyoruz" ile ilgili etiketler Rize İkizdere bölge halkı taş ocağı işkencedere vadisi

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.