Kim bu "Çok Özel" kadın? İmamoğlu'na şantaj mı yapılıyor!?

Sabah yazarı Hıncal Uluç, CHP'li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na bugün "gizemli bir kadın" üzerinden çarpıcı sorular yöneltti... İmamoğlu'nu yöneten "birtakım gizli eller" olduğu imasında bulunan Uluç, İBB'de görevli esrarengiz bir kadından bahsederek "Bu 'Çok Özel' kadın kimdir?" ve "Bir tehdit ya da şantajla mı karşı karşıyasınız?" diye sordu...

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Cemal Reşit Rey Konser Salonu Genel Sanat Yönetmeni Cem Mansur'u sürpriz bir şekilde görevinden aldı.

Karara gerekçe olarak “fikir ayrılıkları” gösterilirken, Mansur'un İBB'den uzaklaştırılmasına başta muhalif çevreler olmak üzere, sanatseverlerin genelinden sert tepkiler geldi.

Konuyla ilgili yazılı bir açıklamada bulunan Mansur ise yönettiği 30 kadar konserden ücret almadığını belirterek, “Bu kararın Ekrem İmamoğlu tarafından alınıp alınmadığını öğrenmeden görevime son verilmesi üzücüdür” ifadelerini kullandı.

İMAMOĞLU'NA ŞANTAJ MI VAR? KİM BU KADIN?

Cem Mansur'un maruz kaldığı muameleyi bugün köşesine taşıyan Sabah yazarı Hıncal Uluç ise konu hakkında çok daha ilginç iddialar ve sorular ortaya attı.

"Cem Mansur’u İmamoğlu atadı. Peki kim attı?.." başlığını taşıyan yazısında bu soruya yanıt arayan Uluç, gizemli bir kadından bahsetti.

Mansur'un görevden alınmasının ardından yaptığı basın açıklamasında, "Biz kısa bir süre önce Sayın İmamoğlu ile baş başa görüşmüş, seçimlere dek bir arada çalışma kararı almıştık.." dediğini aktaran Uluç şöyle devam etti;

"Şimdi durum ilginç..

Göreve geldiğinden beri fevkalade başarılı işler yapan, CRR'yi klasik Osmanlı müziğinden Portekiz'in fadolarına dek her türlü müziğin en kalitelisine açan Mansur'un görevden alınacağı söylentileri çıkınca, bizzat İmamoğlu'nun Mansur'a "Sakın bir tebligat imzalama" dediğini,

Birgün gazetesindeki habere atfen, bu köşede yazmıştık.

Mansur bu uyarı üzerine, tanımadığı bir memurun getirdiği tebligatı geri çevirmişti.

Ertesi gün, görülmemiş şekilde "Basın Bülteni" ile görevden aldığı duyuruldu.

İBB Basın Bürosu, İmamoğlu'nun mu elindeydi yoksa orası da mı "ele geçirilmişti?."

Ya da, artık o kadarına ihtimal vermiyorum ama, İmamoğlu, Mansur'a karşı ikili mi oynuyordu?.

CRR, İBB Kültür Daire Başkanlığı'na bağlı. O başkanı tanımıyorum.

Tanıyana da rastlamadığım için hakkında bilgi alamadım. Galiba bir kadınmış ve de asil bile değil, vekilmiş..

Önce Şehir Tiyatroları Genel Yönetmeni Mehmet Ergen, sonra da CRR Genel Yönetmeni Cem Mansur gibi iki uluslararası sanat adamını "Fikir ayrılıkları" gerekçesi ile görevden alan bu "Çok Özel" kadın kimdir?. Geçmişi nedir?. Hangi vasıfları ile Mehmet Ergen ve Cem Mansur gibi iki büyük sanat adamı ve yöneticisini görevden alabilmiştir?."

"ŞANTAJ-TEHDİT" İDDİASI..

Bu soruları Ekrem İmamoğlu'nun yanıtlaması için sorduğunu dile getiren Hıncal Uluç, "Bir şey daha soruyorum.. "Kendi Kültür Daire Başkanı'nıza ya da vekiline bile söz geçiremediğiniz ve onun emrivaki kararlarını onayladığınıza göre, sizi yöneten birtakım gizli eller mi var?."" dedi.

Sabah yazarı Uluç şunları kaydetti;

"Ciddi soruyorum.. Bir tehdit ya da şantajla karşı karşıyasınız da, İstanbul Belediyesi Yönetimi elinizden mi kayıyor?.

Bana değil, kamuoyuna bir açıklama yapmak zorundasınız, Beylikdüzü Başkanı iken hayran olduğum ve öve öve bitiremediğim, ama "Her şey çok güzel olacak" diye hem de büyük halk desteği ile geldiği İstanbul'un başında sadece acayip, garip ve sorunlu işler yapan İBB Başkanı, eski dostum Ekrem İmamoğlu..

Derhal, hemen şimdi?.

Mehmet Ergen ve Cem Mansur gibi, geçmişleri, geleceklerinin teminatı iki uluslararası yönetmeni kovan bu "Özel" kadın kimdir ve necidir?.

Bu kadına gücünüz niçin yetmiyor?.

Ve bunca eleştiriye rağmen, hem bu kadın hem de siz, neden "sessizlik" içindesiniz."

YAZININ TAMAMI İÇİN TIKLAYIN...

 

Kim bu "Çok Özel" kadın? İmamoğlu'na şantaj mı yapılıyor!? ile ilgili etiketler Ekrem İmamoğlu Hıncal Uluç cem mansur
GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.