Kim bu adam Ümit Özdağ? Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ’a sık sık gittiği Kazakistan'da FETÖ elemanları mı eşlik ediyor?

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, çeşitli görüşmeler yapmak üzere sık sık Kazakistan'a gidiyor. İddialara göre, Özdağ’ı Kazakistan'a gittiğinde gezdiren ve refakat eden kişilerin başında FETÖ'cü iş adamları var. Özdag’ın FETÖ yapılanması olarak bilinen Kazakistan Türk İş Adamları Derneği'nin (KATİAD) Denetleme Kurulu Üyesi Hamza Sarı ile çekilmiş fotoğrafı ortaya çıktı.

Mevlüt Yüksel
Mevlüt Yüksel

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, çeşitli görüşmeler yapmak üzere sık sık Kazakistan'a gidiyor.

İddialara göre, Özdağ’ı Kazakistan'a gittiğinde gezdiren ve refakat eden kişilerin başında FETÖ'cü oldukları iddia edilen iş adamları var. Özdag’ın FETÖ yapılanması olarak öne sürülen Kazakistan Türk İş Adamları Derneği'nin (KATİAD) Denetleme Kurulu Üyesi Hamza Sarı ile çekilmiş fotoğrafı ortaya çıktı.

Türk halkını Suriyeli sığınmacılara karşı kışkırtıcı eylemlerin odağındaki isim olarak habere konu olan Ümit Özdağ, son olarak İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile girdiği sert polemik ve devletin bakanını tehdit eden açıklamalarıyla gündem olmuştu.

Ümit Özdağ'ın Kazakistan'a yaptığı gezilerden birinde çekilmiş bir fotoğraf dikkatleri başka bir yöne çekmiş oldu.

KAZAKİSTAN İÇ KARIŞIKLIĞINDA FETÖ İDDİALARI!

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'ın Kazakistan'a yaptığı geziler ve buradaki açıklamalar, daha önce gündeme gelmişti.

Özdağ, geçtiğimiz aylarda Kazakistan’da yaşanan iç karışıklıklara ilişkin sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada "Kardeş Kazakistan’da yaşanan üzücü olaylar, kontrolsüz göç ile ülkeye giren başıbozuk unsurların nasıl bir tehdit olduğunu göstermiştir.Türkiye’de benzer milyonlarca başıbozuk var.

TEHLİKENİN FARKINDA MISINIZ? " ifadelerini kullanmıştı.

Kim bu adam Ümit Özdağ? Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ’a sık sık gittiği Kazakistan'da FETÖ elemanları mı eşlik ediyor?

Özdağ'ın bu açıklamasının ardından Kazakistan'da çıkan iç karışıklık çıkaran gruplar arasında FETÖ yapılanmasının da olduğu iddiaları gündeme gelmişti.

Kim bu adam Ümit Özdağ? Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ’a sık sık gittiği Kazakistan'da FETÖ elemanları mı eşlik ediyor? - Resim : 2

ÜMİT ÖZDAĞ'I KAZAKİSTAN'DA KİMLER GEZDİRİYOR?

Ümit Özdağ'ın çeşitli görüşmeler için zaman zaman Kazakistan'a gittiği biliniyor.
Partisinin kuruluşu öncesi, yanına bir kaç partili arkadaşını da alarak Kazakistan'a giden Özdağ’a bu ülkedeki FETÖ elemanları olduğu iddia edilen kişilerin rehberlik yaptığı ortaya çıktı.

Kim bu adam Ümit Özdağ? Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ’a sık sık gittiği Kazakistan'da FETÖ elemanları mı eşlik ediyor? - Resim : 3

KİM BU HAMZA SARI?

SuperHaber'in elde ettiği bilgilere göre ,Özdağ Kazakistan'a gittiğinde kendisini gezdiren ve refakat eden kişi, hakların da FETÖ soruşturması bulunduğu iddiaları olan,işadamlarının kurduğu Kazakistan Türk İşadamları Derneği'nin (KATİAD) Denetleme Kurulu Üyesi Hamza Sarı bulunuyor.

Sosyal medya da,dolaşıma sokulan fotoğrafta, Ümit Özdağ’a Kazakistan'da eşlik “eden ve birlikte Bozkurt" işareti yapan Hamza Sarı, pasaportu Türkiye tarafından iptal edilen bir FETÖ üyesi olduğu öne sürülüyor.

FETÖ'cü olduğu iddia edilen firari işadamı Hamza Sarı'nın,Ümit Özdağ'ın İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'yu tehdit eden paylaşımını retweet etmesi de dikkat çekti.

Kim bu adam Ümit Özdağ? Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ’a sık sık gittiği Kazakistan'da FETÖ elemanları mı eşlik ediyor? ile ilgili etiketler Ümit Özdağ Kazakistan hamza sarı
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.