Kiloları çok tartışılmıştı... Rihanna giydiği kıyafetle deprem etkisi yarattı!

Rihanna'nın 'Crop Over' festivali için seçtiği kostüm sosyal medyayı şenlendirdi. Twitter kullanıcıları ünlü şarkıcının gözalıcı taşlarla süslü rengarenk kostümüne övgüler yağdırdı.

Dünyaca ünlü Barbadoslu şarkıcı Rihanna, memleketi Barbados'ta şeker kamışı hasadını kutlamak için düzenlenen Crop Over festivaline katılırken giydiği kostümle geçen yıllarda olduğu gibi bu yıl da hayranlarının övgülerini topladı.

Genç şarkıcı, başında turkuaz rengi bir peruk, üzerinde tüyler ve taşlarla süslü canlı renkli bir kostümle çektirmiş olduğu fotoğrafını İnstagram'da paylaşmasının ardından Twitter'da coşkulu yorumlara mazhar oldu.

rturtrt

Pek çok kullanıcı Rihanna'nın kostümü için 'Haketmiyoruz' derken, bir diğeri ise ünlü şarkıcının 'interneti kutsadığını' söyledi.​

Rihanna'nın paylaşımı Rihanna'nın eski sevgilisi olan ve kendisini dövdüğü ortaya çıkan ABD'li şarkıcı ve söz yazarı Chris Brown'ın da dikkatini çekti. Fotoğrafa, yorum yapmak yerine gözleri sonuna kadar açılmış bir çift göz emojisiyle tepki veren Brown'ın iletisi 4 binin üzerinde kullanıcı tarafından beğenilse de, Rihanna'nın hayranlarının sert tepkisiyle karşılandı.

tryyrtyr

​Rihanna, katıldığı daha önceki Crop Over festivallerinde de renkli kostüm seçimleriyle beğeni toplamıştı.

Kiloları çok tartışılmıştı... Rihanna giydiği kıyafetle deprem etkisi yarattı! ile ilgili etiketler Rihanna festival kıyafet mayo
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.