Killa Hakan: Norm Ender Atatürkçü ise zaten güzel insandır!

Son zamanlarda gündemden düşmeyen Killa Hakan, TV100'de Cengiz Semercioğlu'nun sunduğu "Cengiz Semercioğlu ile Bu Gece" programına konuk oldu. Ünlü rapçi, canlı yayında yaptığı açıklamalarla Norm Ender'e yanıt verdi.

Son dönemde rap müziğin çok konuşulan ismi Killa Hakan, TV100 ekranlarında Cengiz Semercioğlu'nun sunduğu "Cengiz Semercioğlu ile Bu Gece" programına katıldı.

Ünlü rapçi Killa Hakan, Kreuzberg'den Almanya'daki ırkçılığa, Norm Ender'den Ezhel'e, Ceza'dan Sagopa Kajmer'e kadar son zamanlarda rap müziğe damgasını vuran olaylarla ilgili konuştu.

"BEN RAPİ TAM YAŞAYAN BİR ADAMIM"

Gerçek bir rap müziği yaptığını belirten Killa Hakan, "Ben rapi rap gibi yaşıyorum, harbi rap olacağı gibi. Hikayeye bakarsak ben rapi tam yaşayan bir adamım." dedi.

Cengiz Semercioğlu Norm Ender ile arasındaki gerginlikten bahsederek, "Ama Norm Ender de iyi çocuk, ben tanıdım gerçektende güzel, modern, çağdaş ve Atatürkçü. Son derece de müziğiyle uğraşan..." diye belirtti.

Killa Hakan: Norm Ender Atatürkçü ise zaten güzel insandır!

"NORM ENDER ATATÜRKÇÜ İSE ZATEN GÜZEL İNSANDIR"

Mustafa Kemal Atatürk'e saygını belirteren Killa Hakan ise "Atatürkçü ise zaten güzel insandır. Atatürk'e zaten saygı sonsuz. Ona hiç laf yok. Biz Atatürk'ten sonra gelen Türkleriz, onu kesinlikle bilelim." dedi.

Daha sonra Killa Hakan, Berlin'deki yakınlarına canlı yayında selam söyledi.

Killa Hakan: Norm Ender Atatürkçü ise zaten güzel insandır! ile ilgili etiketler Almanya Mustafa Kemal Atatürk Cengiz Semercioğlu TV100 Sagopa Kajmer Berlin Norm Ender Killa Hakan
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.