Killa Hakan: Milletin parasına göz diktim!

Rapçi Killa Hakan, Netd Müzik'le samimi bir röportaj gerçekleştirdi. Fight Kulüp şarkısıyla sansasyon yaratan Killa Hakan, ünlü rapçiler Ceza, Ezhel ve Ben Fero ile aralarındaki kardeşlik ilişkisini anlattı. Cezaevinde yattığı süreçten bahseden ünlü rapçi, pişman olduğunu belirterek "İnsanları kırdım, milletin parasına göz diktim." dedi.

Türkçe rapin yurtdışındaki en önemli temsilcilerinden 'Fight Klüp' albümü sonrası Türkiye’de sansasyon yaratan ve Killa Hakan, Netd Müzik ile özel özel bir röportaj gerçekleştirdi. Merak edilen soruların yanı sıra Killa Hakan ile ilgili sosyal medya hesabına gelen sorular da yöneltildi.

Yeni çıkarttığı 'Fight Kulüp' şarkısının 36 Boys'un kabul ritüeli Fight Club filmini anımsatması üzerine albümün ismiyle arasındaki bağlantısını açıklayan Killa Hakan, "Biz hiphopçular hep düşünürüz zaten, onun üstüne onu onun üstüne onu ekleriz. Fight Kulüp tüm hayat mücadelesi, tabiki de o film var içinde." dedi.

Killa Hakan sözlerine, "Güzel insanlar işte, müzikten anlayanlar kalbi kalbi ruhu olanlar bizi destekliyor. İnşallah öyle olur yani, öyle de oluyor. Şu anda çok iyi gidiyoruz." diyerek devam etti.

GİYDİĞİ YELEK 'GÜCUM YELEĞİ' Mİ?

Giydiği yelek için 'hücum yeleği' denmesini açıklayan Killa Hakan, "Gerçekten öyle düşünen insanlar olabiliyor, zannediyor ki ben o kadar üşüttüm ki 'hücüm yeleği'ni giyip piyasada geziyorum. Merak etmiyor musun hiç? Araştırmak istemiyor musun 'bu ne yapıyor' diye? İnsan böyle bir şey yazmadan önce araştırır. Bu hücum yeleği değil, bunu değeri 400 Euro. Bu moda, bu ceket. Bildiğiniz ceket, istediğiniz gibi giyinebilir. Gelinliğin üstüne bile kadınlar giyinebilir, erkek damatlığın üstüne bile giyinebilir. Bu öyle bir şey." dedi.

"YILLARDAN BERİ YANIMDA"

Ünlü rapçi Ceza ile ilişkisini anlatan Killa Hakan, "Yıllardan beri benim kardeşim, yıllardan beri benim yanımda. Aramızda bir kardeşlik aşkı var. Bu aşka Ezhel ile Ben Fero da dahil oldu. Bu kalpten gelen kardeşlik aşkı, kalbin güzelse bunu anlarsın." dedi.

"MİLLETİN PARASINA GÖZ DİKTİM"

Killa Hakan, eski suçlarının arasında yer alan silahlı soygun yaptığını belirterek, "Hapiste arkadaşlarım oldu, hasta oldum onlar bana baktı. Onlar benim ne yaptığımı öğrendi, ben onların ne yaptığını öğrendim. Dışarı çıktığımızda da görüştük. Hapisteyken oranın her şeyine alışıyorsun. Oranın adamı oluyorsun. Onlarla o işi yaptım işte. Pişmanlık şöyle var insanları kırdım, milletin parasına göz diktim. Çok yanlış şeyler bunlar. Bunları öğrendim, ama söylemem lazım ki ben bunlar için yattım, bu hataları yaptım diye ben özgürlüğümden oldum. Kimse özgürlüğünden oldu mu?" dedi.

Killa Hakan: Milletin parasına göz diktim! ile ilgili etiketler Instagram Ezhel Ceza Ben Fero Killa Hakan
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.