Maske üretilen merkezde 3 kişide korona çıktı

Gelen son dakika haberine göre; Kilis'te belediyeye bağlı Topçuoğlu Kadın Meslek Zenginleştirme Merkezi'nde maske üretim personeli olarak çalışan 3 kişide koronavirüs çıktı. Söz konusu olayın ardından merkez kapatıldı, maske üretimi durduruldu.

Kilis'te maske üretilen belediyeye bağlı bir iş merkezinde çalışan 3 personelde 3 gün önce koronavirüs tespit edilmesi nedeniyle merkez kapatıldı.

KAPATILDI, FARKLI MERKEZLERE KAYDIRILDI

Kilis Belediyesi'nden yapılan açıklamada, “Belediyemize bağlı 7 katlı kompleks bir yer olan Topçuoğlu Kadın Meslek Zenginleştirme Merkezimizde çalışan 3 personelde 3 gün önce koronavirüse rastlanılmıştır. Bunun üzerine merkez kapatılarak karantinaya alınmıştır. Aynı merkezin, farklı girişe ve alana sahip olan Maske Üretim tesisi de tedbiren kapatılmış ve maske üretimi aynı gün tedbiren farklı merkezlere kaydırılmıştır.

''3 AYDA 1 MİLYON MASKE ÜRETTİK''

koronavirüs sürecinin ülkemizde görülmesiyle beraber ortalama 3 aydır toplamda 1 milyon 200 bin maske belediyemizce üretilerek halkımıza ücretsiz dağıtılmış ve bugüne kadar hiçbir olumsuzlukla karşılaşılmamıştır. Belediyemizin maskelerini kullanan vatandaşlarımızın bu vakitten sonra da rahat olmasını ve hiçbir şekilde maske üretim tesisinde anlık dahi olsa bir sıkıntı olmadığını kamuoyuna saygıyla arz ederiz” ifadeleri kullanıldı.

 

Maske üretilen merkezde 3 kişide korona çıktı ile ilgili etiketler Kilis maske Korona Üretim
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.