Kilis'i hedef alan DAEŞ'e bombardıman

Kilis'e atılan roketler sonrası Suriye'deki DAEŞ hedeflerine koalisyon güçlerine ait uçaklarla hava taarruzu düzenlendi. Hava taarruzlarında çok sayıda terörist öldürüldü.

Suriye'deki DAEŞ hedeflerine koalisyon güçlerine ait uçaklarca hava taarruzu düzenlendi. Hava taarruzlarında çok sayıda DAEŞ'lİ teröristin etkisiz hale getirildiği ve silah mevzilerinin imha edildiği değerlendirildiği belirtildi.

KOALİSYON UÇAKLARINDAN HAVA HAREKATI

25 Nisan 2016 saat 01:00'de koalisyon güçlerine ait uçaklarca yapılan hava taarruzu düzenlendi. Hava taarruzunda çok sayıda DAEŞ'li teröristin etkisiz hale getirildiği ve silah mevzilerinin imha edildiğinin değerlendirildiği belirtildi.

492 DAEŞ'Lİ TERÖRİST ÖLDÜRÜLDÜ

Bölgedeki askeri kaynakların hava taarruzları ile ilgili verdiği bilgilerde ise; 09 Ocak 2016'dan bugüne kadar Suriye tarafındaki DAEŞ hedeflerine 167 hava harekatı düzenlendiği belirtildi. Hava taarruzları sonucu 492 DAEŞ'li teröristin öldürüldüğü ifade edildi.

Kilis'i hedef alan DAEŞ'e bombardıman ile ilgili etiketler Haber
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.