Kilise önünde çıplak poz veren model, hapis cezası alabilir!

Rusya’da, takipçilerinin sosyal medya üzerinden yaptığı canlı yayınlardan tanıdığı Polina Murugina (24) hakkında bir kilisenin önünde çıplak poz verdikten sonra soruşturma açıldı.

Polina Murugina (24), ülkede, simge bina ve ibadethaneler önünde ‘kabul görmeyen’ pozlar verip ‘başı derde’ giren isimlerin sonuncusu oldu.

Vücudu dövmelerle kaplı Murugina, geçen yıl, başkent Moskova’daki bir kilisenin önünde çıplak fotoğraf çektirdi. Yakın geçmişte hakkında polise şikayette bulunuldu.

Murugina’ya, isnat edilen suç ‘inançlı olanların dini duygularına hakaret.’ Suçlu bulunduğu takdirde bir yıl hapis cezası veya 300 bin ruble (55 bin 694 lira) para cezasına çarptırılabilir.

INSTAGRAM HESABINI TAMAMEN KAPATMAK ZORUNDA KALDI

Konuyla ilgili açıklama yapmayan Murugina fotoğrafı paylaştığı Instagram hesabını kapattı.

SKANDALLARIN SONU GELMİYOR

Geçen yıl Moskova’daki Aziz Vasil Katedrali önünde erkek arkadaşıyla ilişkiye girerken çekilen görüntülerini Instagram’da paylaşan model Anastasia Çiistova ve Tacikistan vatandaşı influencer erkek arkadaşı Ruslani Murodjonzoda özür dilemiş ancak 10’ar ay hapse mahkum edilmekten kurtulamamıştı.

St Petersburg kentindeki Aziz İsaak Katedrali yakınlarında poposunu açıp fotoğraf çektiren Ira Volkova’nın (30) ise ev hapsinde olduğu, yargılanacağı açıklanmıştı.

Geçen yıl kasım ayında Kaluga’daki bir kilise yakınlarında soyunarak fotoğraf çektiren OnlyFans modeli Natalya Maslennikova (20) hakkında da soruşturma açılmış ve özür dilemişti. Maslennikova, para cezası alacağını veya kamu hizmeti yapacağını duyurmuştu.

‘Rita Fox’ adıyla tanınan yetişkin film yıldızı ise Kremlin yakınındaki bir noktada soyunup fotoğraf çektirdikten sonra 14 gün hapis cezası aldığını iddia etmişti.

 

Kilise önünde çıplak poz veren model, hapis cezası alabilir! ile ilgili etiketler Rusya Kilise manken hapis soyundu petersburg
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.