Kilis'e bir roket daha atıldı! Yaralılar var

Terör örgütü YPG/PKK'nın kontrolünde bulunan Suriye'nin kuzeyinden atılan roket mermisi yine Kilis'e düştü. Roket, Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar'ın Valilik ziyareti esnasında, valilik binasına 100 metre yakınlıktaki bir eve isabet etti.

Terör örgütü PYD/PKK mensuplarınca Kilis kent merkezine roketli saldırı düzenlendi. Afrin bölgesindeki PYD/PKK terör örgütü üyeleri tarafından Kilis kent merkezi Nemika Caddesine gönderilen roket, 6 katlı bir binanın teras katına roket isabet etti. Dumandan ve tozdan etkilenenlerin olduğu ve hastanelere kaldırıldığı öğrenildi.

SALDIRI HULUSİ AKAR'IN VALİLİK ZİYARETİ ESNASINDA GERÇEKLEŞTİ

Roketli saldırı Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar'ın kentte olduğu esnada gerçekleşti. Roketin Orgeneral Hulusi Akar'ın, bölgeye 100 metre uzaklıkta bulunan Valilik binasındaki Vali Mehmet Tekinarslan'ı ziyareti esnasında düştü.

son-dakika-hulusi-akar-in-ziyaret-ettigi-10501526_3842_m

VALİ İNCELEME YAPTI

Kilis Valisi Mehmet Tekinarslan, Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar'ın ziyareti esnasında atılan roketin düştüğü bölgede inceleme yaptı.

Kilis Valisi Mehmet Tekinarslan, Kilis'te roketin düştüğü bölgede inceleme yaptı. İnceleme öncesinde gazetecilere açıklama yapan Vali Tekinarslan, "Kilis'e sat 14.15 itibariyle bir füze daha atıldı PYD tarafından. Çok şükür yaralı yok. İlgili birimlerimiz gerekli tedbirleri aldılar" dedi.

son-dakika-hulusi-akar-in-ziyaret-ettigi-10501526_5000_m

Gazetecilerin Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar'ın ziyareti esnasında saldırının gerçekleştiği hatırlatılması üzerine ise Tekinarslan, "Tekrar geçmiş olsun. Hem Ankara'da hem sahada tüm yetkililer, her türlü tedbir üzerinde ve harekatın kısa sürede sonlanması için çalışmalarını yürütüyor" diye konuştu.

Kilis'e bir roket daha atıldı! Yaralılar var ile ilgili etiketler Kilis roket
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.