Kilis ve Hatay'a roketli saldırı...

Kilis Valisi Mehmet Tekinarslan, terör örgütü PYD/PKK'nın roketli saldırısına ilişkin, "Atılan 2 roket, bir ev ile bir lokantaya isabet etti, 4 kişi yaralandı." dedi.

Tekinarslan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, akşam saatlerinde Afrin'deki teröristlerce kent merkezine yönelik roketli saldırı düzenlendiğini hatırlattı.

kil1

"Atılan 2 roket, bir ev ile bir lokantaya isabet etti, 4 kişi yaralandı." diyen Tekinarslan, ambulanslarla hastanelere kaldırılan yaralıların tedavisine başlandığını, polis ekiplerinin incelemesinin sürdüğünü söyledi.

kil2

Bu arada, sınır birliklerince roketlerin atıldığı noktalar tespit edildi ve misliyle karşılık verildi.

Top atışları kent merkezinden de duyuldu.

mezarlAk

REYHANLI ASRİ MEZARLIĞI'NA DA ROKET DÜŞTÜ

Suriye'nin Afrin bölgesindeki PYD/PKK kontrolündeki alandan teröristlerce Hatay'ın Reyhanlı ilçesine atılan roket mezarlığa isabet etti.

Türk Silahlı Kuvvetlerinin Zeytin Dalı Harekatı'nı yürüttüğü Afrin bölgesinden PYD/PKK'lı teröristler tarafından atılan roket, Reyhanlı-Cilvegözü karayolunda bulunan Reyhanlı Asri Mezarlığı'na düştü.

Roketin boş alana isabet ettiği saldırıda ilk belirlemelere göre yaralanan olmadı.

Bölgeye çok sayıda polis ve itfaiye ekibi yönlendirildi.

Güvenlik güçleri roketin düştüğü yerlerde inceleme başlattı.

Kilis ve Hatay'a roketli saldırı... ile ilgili etiketler Kilis Son dakika roket
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.