Kilis 7 Aralık Üniversitesinde yabancı öğrenci yoğunluğu yaşanıyor

Kilis'te bulunan üniversitede yabancı öğrenci yoğunluğu yaşanıyor. Üniversitenin rektörü Mustafa Doğan Karacoşkun, bu yıl yabancı uyruklu öğrenci sayısının geçen yıllara göre giderek çoğaldığını belirterek "Bugün yabancı uyruklu öğrenci sayısı bin 500’e yükselmiştir." ifadesini kullandı.

Rektör Karacoşkun, 7 Aralık Üniversitesinin yurtdışında da Yabancı Uyruklu Öğrenci Sınavları (YÖS) yaptığını, bu sınavlara yoğun katılım olduğunu ifade ederek, ''Üniversitelerin yabancı uyruklu öğrenciler konusunda yapacağı ortak çalışmaların önem arz ediyor. 2017 yılından 189 yabancı öğrenci var iken, bugün yabancı uyruklu öğrenci sayısı bin 500’e yükselmiştir. Üniversitemiz her geçen hem büyüyor, hem gelişiyor. 5 yıl önce 6 fakülteden 8 fakülteye, 2 meslek yüksekokulundan 4 meslek yüksekokuluna, 7 bin öğrenciden yaklaşık 12 bin öğrenciye ulaşmıştır. Gittikçe gelişen bir Üniversite olduğumuzu ve bu başarıda bütün çalışanlarımızın emeklerinin katkısı vardır. Akademik anlamda ulusal ve uluslararası yayınların her geçen yıl daha da artmasını istiyoruz” dedi.

Kilis 7 Aralık Üniversitesinde yabancı öğrenci yoğunluğu yaşanıyor

Kilis 7 Aralık Üniversitesinde yabancı öğrenci yoğunluğu yaşanıyor ile ilgili etiketler Kilis Kilis 7 aralık üniversitesi
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.