Kılıçlar çekildi, olağanüstü toplantı çağrısı...

CHP Parti Meclisi (PM) üyeleri Selin Sayek Böke ve Müslüm Sarı, CHP'ye PM'nin olağanüstü toplanması için çağrı yaptılar.

CHP içindeki “Sol Gelecek” grubundan İzmir Milletvekili Selin Sayek Böke sosyal medyadan yaptığı açıklamada, “MYK’ya yetki devri sonrası yaşananlar, başta Maltepe ve Siverek olmak üzere bazı adaylıklar örgütümüzde ve parti kamuoyunda rahatsızlık yaratmıştır. Bu tartışmalara son vermenin yolu PM’nin toplanmasıdır. PM’nin toplanması dilekçemizi 12 imza ile genel merkezimize vereceğiz” ifadelerini kullandı.

CHP 24. Dönem İstanbul Milletvekili Müslüm Sarı ise, “Aday belirleme sürecini ve verilen yetki sonucunda yapılan atamaları konuşmak üzere PM'yi 12 imza ile olağanüstü toplantıya çağırıyoruz” paylaşımını yaptı.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, PM’nin atama yetkisini alarak İstanbul Maltepe ve Şanlıurfa Siverek ilçelerinin adaylarını belirlenmişti. Siverek’ten CHP’nin Sedat Bucak’ı aday göstermesi, parti tabanı ve PM’de de çok sert tepkilere neden olmuştu.

Kılıçlar çekildi, olağanüstü toplantı çağrısı... ile ilgili etiketler CHP
GÜNÜN VİDEOSU

Sur Belediyesi'nde DEM Partililerden büyük skandal! Atatürk ve Erdoğan'a hakaret ettiler...

DEM Partili yöneticiler Sur Belediyesi makamında bulunan Mustafa Kemal Atatürk ve Erdoğan'ın fotoğraflarını işaret ederek hakaret etti. "Kaldırın bu kebrağların (p...venklerin) fotoğraflarını" sözlerini sarf eden DEM Partililer büyük tepki çekti.