Kılıçdaroğlu'nun Twitter hesabını bir ergen mi yönetiyor?

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun sosyal medya hesaplarından bir süredir "değişik" paylaşımlar yapılıyor... CHP liderinin bilindik terminolojisi ve üslubunu yansıtmayan "gülüp, eğlenmeli" bu mesajların kim tarafından atıldığı ve sandığa nasıl yansıyacağı ise merak konusu...

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bir süre önce gıda sektörü özelinde atacağı adımları kamuoyuna açıklamıştı. Marketlerin aralarında yağ, un, makarna, gibi ürünlere gelen zamları yansıtmaması çağrısında bulunan Kılıçdaroğlu, hükümete de gıda ürünlerindeki yüzde 8'lik KDV'yi kaldırması çağrısında bulunmuştu.

Son olarak sosyal medyadan bu konuda bir mektup yayınlayan ve "değişik" bir üslup kullanan CHP lideri mesajında, "Güldük eğlendik… Şimdi Şahsın tuhaflıklarını bir kenara bırakalım ve gerçek işimize dönelim. Söz verdiğim gibi, market sahibi ve yöneticilerine gönderdiğim mektubu paylaşıyorum. Milletimi de şahit olmaya davet ediyorum." ifadelerine yer verdi.

Kılıçdaroğlu'nun neye "gülüp eğlendiği" anlaşılamazken, bir süredir sosyal medya hesaplarından yayımlanan ve kendi terminolojisi ile örtüşmeyen bu paylaşımları kimin yaptığı merak konusu oldu.

 

Kılıçdaroğlu'nun Twitter hesabını bir ergen mi yönetiyor? ile ilgili etiketler CHP Twitter Kılıçdaroğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.