Kılıçdaroğlu'nun iddiasına Bakan Soylu'dan yanıt: İftiradır, bühtandır

Gelen son dakika haberine göre; İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun kendisinin, eşinin ve çocuklarının telefonlarının dinlendiği ve takip edildikleri iddiasına yanıt verdi.

T24'den Murat Sabuncu'ya kendisinin, eşinin ve çocuklarının telefonlarının dinlendiğini söyleyen Kılıçdaroğlu, "takip edildiğini ancak korkmadığını" ifade etmişti.

Bakan Soylu, söz konusu iddialara ilişkin sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı.

İşte Bakan Soylu'nun mesajı:

''Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun, tamamen gündemi değiştirme çabasıyla yaptığı iftiraya, bühtana cevabımızdır...

Sayın Kemal Kılıçdaroğlu;
''Kendisinin, eşinin ve çocuklarının telefonlarının dinlendiği ve takip edildikleri'' yönünde bir açıklamada bulunmuştur.

Sayın Kılıçdaroğlu'nun, tamamen gündemi değiştirme çabasıyla yaptığı ve gerçekle hiçbir ilişkisi olmayan açıklaması, devletimize ve güvenlik güçlerimize ortaya konulan mücadeleye iftiradır, bühtandır. Aynı zamanda devletimizi zafiyete uğratmaya da matuftur.

Sistemimizin önemli kurumlarından birisi olan Ana Muhalefet Partisi'nin Genel Başkanlığı sorumluluğu ile de asla bağdaşmamaktadır.

İstihbarat birimlerimiz yılda 4 ayrı birim tarafından en az 4 kez denetlenmektedir. Sayın Kılıçdaroğlu'nun, kendisinin ve ailesinin dinlendiği ya da takip edildiği yönünde bir şüphesi var ise, adresi basın yayın organları değil Cumhuriyet Başsavcılıkları olmalıdır. Savcılara yapılacak suç duyurusu karşısında atılacak tüm adımlara hazırız.

Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nun, devletin, güvenlik güçlerimizin ve özellikle başarılı operasyonlara imza atan istihbarat birimlerimizin güvenini zedelemeye ve itibarını sarsmaya yönelik bu hayal ürünü açıklamalarını kınıyor, kendisini gerçek dışı iddiaları ile ilgili Cumhuriyet Başsavcılıklarına suç duyurusunda bulunmaya davet ediyoruz.''

Kılıçdaroğlu'nun iddiasına Bakan Soylu'dan yanıt: İftiradır, bühtandır

Kılıçdaroğlu'nun iddiasına Bakan Soylu'dan yanıt: İftiradır, bühtandır ile ilgili etiketler Süleyman Soylu Kemal Kılıçdaroğlu telefon İçişleri Bakanı takip
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.