Kılıçdaroğlu'nun talimatı sonrası flaş sözler Özgür Özel açık açık "Adayımız Kılıçdaroğlu" diyemedi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun "6'lı masada konuşulanlarla ilgili açıklama yapmayın" talimatı sonrası dikkat çeken sözler geldi. CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel'in açık bir şekilde "Adayımız Kılıçdaroğlu" diyemediği görüldü.

6'lı masada adaylık tartışmaları devam ederken CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'ndan dikkat çeken bir talimat gelmişti. Kılıçdaroğlu, "6'lı masadaki görüşmelerle ilgili konuşulmaması gerektiğini söylemişti. CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Kuşoğlu'nun "Kılıçdaroğlu aday olmazsa 6'lı masa dağılır" sözlerinin Kılıçdaroğlu'nu çok kızdırdığı öğrenilmişti.

KILIÇDAROĞLU'NUN TALİMATI SONRASI DİKKAT ÇEKEN SÖZLER

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun talimatı sonrası gelen bir açıklama dikkat çekti. Daha önce "Adayımız Kılıçdaroğlu" diyen CHP'lilerin "Aday olmayabilir" dediği görüldü. CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel Cumhurbaşkanı adayı konusunda dikkat çeken sözler söyledi. Özel, Halk TV canlı yayınında Kılıçdaroğlu'nun aday olmasını istediklerini ancak "Kesin adayları" olmadığını söyledi. CHP'den gelen son açıklamanın 6'lı masanın 2 Ekim'de yapılacak son toplantısı öncesi gelmesi kimin aday olacağı sorusunun daha çok sorulmasına neden oldu.

Kılıçdaroğlu'nun talimatı sonrası flaş sözler Özgür Özel açık açık "Adayımız Kılıçdaroğlu" diyemedi ile ilgili etiketler Özgür Özel CHP Cumhurbaşkanı 6lı masa kemal kılıdaroğlu aday talimat
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.