Kılıçdaroğlu'nun stratejisi ters tepti! Kulüpler Birliği'nden "karışmayın" iması

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Kulüpler Birliği ile Türkiye Futbol Federasyonu arasındaki tartışmaya dahil olunca zararlı çıktı. Futbol kulüpleri ve taraftar üzerinden siyaset yapmaya çalışınca Kulüpler Birliği'nden veto yedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, futbol kulüpleri ve taraftar üzerinden siyaset yapmaya çalışınca yüzüne gözüne bulaştırdı.

Kulüpler Birliği ile Türkiye Futbol Federasyonu arasında yabancı oyuncu kısıtlaması ve yayıncı kuruluş üzerinden çıkan tartışmaya dahil olan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "TFF yönetimine ve Katarlı Bein'in satın aldığı Digiturk’e takımlarımızın haklı isyanı devam ediyor. İktidarın Katarlı ortaklarıyla dokunup bozmadığı hangi değerimiz kaldı? Takımlarımızın ve Türk futbolunun yanındayım, mücadelelerine elimden gelen desteği vereceğim." açıklamasını yapmıştı.

 

KULÜPLER BİRLİĞİNDEN "KARIŞMAYIN" İMASI

Kulüpler Birliği, bu açıklamaya yanıt vermekte gecikmedi. Birlik, sosyal medyadan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na göndermede bulunarak, "Kulüpler Birliği Vakfı olarak futbol ile alakalı problemlerimizi ilgili paydaşlarla çözme gayretindeyiz. Futbol dışı kurumların futbolla alakalı görüş bildirmeleri konuyu farklı yerlere taşımaktadır ve bu durumu sorunlarımızın çözümüne yönelik faydalı bir davranış olarak görmemekteyiz. Futbolun problemlerinin yine futbolun paydaşları tarafından çözülmesi gerektiğine inanmaktayız. Kamuoyunun bilgilerine sunarız." dedi.

Kılıçdaroğlu'nun stratejisi ters tepti! Kulüpler Birliği'nden "karışmayın" iması

 

Kılıçdaroğlu'nun stratejisi ters tepti! Kulüpler Birliği'nden "karışmayın" iması ile ilgili etiketler Kemal Kılıçdaroğlu Kulüpler Birliği Türkiye Futbol Federasyonu yayıncı kuruluş
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.