Kılıçdaroğlu’nun sıradaki durağı Almanya!

ABD ve İngiltere’ye icazet turuna çıkan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun sıradaki durağı Almayan olacak. Kılıçdaroğlu'na bu programında Amerikalı danışmanı Jeremy Rifkin de eşlik edecek.

2023 seçimleri için geri sayım devam ederken muhalefet cephesi Avrupa ve ABD ziyaretlerini sıklaştırmaya başladı. Son olarak Altılı Masada aday olması beklenen Kılıçdaroğlu ABD ve İngiltere ziyareti sonrası yeni bir program belirledi.

SIRADAKİ DURAK ALMANYA

Kemal Kılıçdaroğlu, bu kez Almanya'ya giderek bir dizi temaslarda bulunacak. CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, yurt dışı temaslarının üçüncü ayağı olan Almanya gezisini 14-17 Aralık tarihleri arasında yapacak.

ÜNİVERSİTE ZİYARETLERİ YAPACAK

Kılıçdaroğlu, Berlin’de üniversiteler ve endüstri kuruluşları ile çevre ve doğayla uyumlu finans şirketlerini ziyaret edecek. Ayrıca uluslararası basın kuruluşlarına yönelik basın toplantısı düzenleyecek.

ABD'Lİ DANIŞMAN RİFİKİN DE EŞLİK EDECEK

Bu geziye Kılıçdaroğlu’nun danışmanı Jeremy Rifkin de eşlik edecek. Bu, Rifkin’in katıldığı ilk CHP etkinliği olacak.

Gazeteci İsmail Saymaz'ın haberine göre, Rifkin’in yanı sıra CHP Sözcüsü Faik Öztrak, Genel Sekreter Selin Sayek Böke ve Parti Meclisi üyesi Yunus Emre de ziyarette hazır bulunacak.

 

Kılıçdaroğlu’nun sıradaki durağı Almanya! ile ilgili etiketler Kemal Kılıçdaroğlu
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.