Kılıçdaroğlu'nun S-400 çelişkisi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu yine şaşırtan bir açıklamaya imza attı. S-400 savunma sistemlerinin alınma sürecinde, neden alındığını "Kim bize saldıracak?" sözleriyle sorgulayan Kılıçdaroğlu şimdi ise neden aktif edilmediğini sorgulamaya başladı. CHP Sözcüsü Faik Öztrak ise S-400 hava savunma sisteminin CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun istemesiyle alındığını iddia etti.

CHP Sözcüsü Faik Öztrak, CHP'nin muhalefetine rağmen envantere eklenen S-400 hava savunma sisteminin CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun istemesiyle alındığını öne sürdü.

"S-400 NİYE ALINDI KİMSE BİLMİYOR"

Ancak CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, S-400 konusunda katıldığı her program ve toplantıda, ''S-400 niye alındı kimse bilmiyor'' şeklinde sözlerle Türkiye'nin attığı olumlu adımların karşısında yer alan bir siyaset izlemişti.

"KİM BİZE SALDIRACAK?"

Öte yandan S-400'lerin alınma sürecinde "Kim bize saldıracak?"  sözleriyle eleştirilerde bulunan Kılıçdaroğlu'nun şimdi de neden aktif edilmediğini sorgulaması kafalarda soru işaretleri bıraktı.

Kılıçdaroğlu'nun S-400 çelişkisi ile ilgili etiketler Kemal Kılıçdaroğlu CHP Faik Öztrak s400

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.