Kılıçdaroğlu'nun 'Millet Bahçesi' tezatına Hamza Dağ'dan tepki: “Kaos sevdalısı politikalarının devamıdır"

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Millet Bahçesi projesine 2018 yılında 'Bizim projemizdi' deyip şu anda tepki göstermesi sosyal medyada gündem oldu. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile Kılıçdaroğlu'nun bu değişimine tepki gösterdi.

Atatürk Havalimanı'nın Millet Bahçesi'ne dönüştürüleceği projesine sert bir dille karşı çıkan CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun geçmiş yıllarda bir televizyon kanalında yaptığı açıklamalar dikkat çekmişti. 

Kılıçdaroğlu 2018 yılında katıldığı programda Millet Bahçesi için 'O proje bizim projemizdi' demişti. Bu gelişmelerin ardından sosyal medya hesabından açıklama yapan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, Kılıçdaroğlu'na tepki gösterdi. 

Dağ, sosyal medya paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

"Kılıçdaroğlu’nun 2018’deki bir tv programında Atatürk Havalimanı’yla ilgili “Millet Bahçesi bizim projemizdi” sözleri, bugün savunduğuyla çekişkilidir. Bu tavır Kılıçdaroğlu’nun son dönemde dozunu artırdığı “çark siyaseti” ve “Kaos sevdalısı” politikalarının devamıdır"

 

Kılıçdaroğlu'nun 'Millet Bahçesi' tezatına Hamza Dağ'dan tepki: “Kaos sevdalısı politikalarının devamıdır" ile ilgili etiketler Hamza Dağ Kemal Kılıçdaroğlu Millet Bahçesi
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.