Kılıçdaroğlu'nun 'Kürdistan' çıkışı ortaklarını kızdırdı

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun "Kürdistan lafından ben de rahatsız oluyorum" açıklamasına HDP İstanbul İl Başkanı Ferhat Encü'den cevap geldi. PKK'nın Cudi'deki kampında eğitim gören Encü, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Rahatsız etmeye devam edeceğiz o zaman" dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ankara'da düzenlenen bir etkinlikte ittifak ortakları HDP'nin temsilcilerinin son zamanlarda yaptığı 'Kürdistan' çıkışlarından rahatsız olup olmadığı sorusunu yanıtladı.

Kılıçdaroğlu, "Kürdistan lafından ben de rahatsız oluyorum. Benim ağzımdan hiç bugüne kadar böyle bir şey duydunuz mu?" diye konuştu.

HDP'DEN KILIÇDAROĞLU'NA YANIT GECİKMEDİ

Kılıçdaroğlu'nun açıklamaları HDP'de rahatsızlığa neden oldu.

PKK'nın Cudi'deki kampında yaklaşık bir ay silahlı eğitim gören, HDP İstanbul İl Başkanı Ferhat Encü, Kılıçdaroğlu'na tepkisini sosyal medya hesabından gösterdi.

Encü, "Rahatsız etmeye devam edeceğiz o zaman!" ifadelerini kullandı.

Kılıçdaroğlu'nun 'Kürdistan' çıkışı ortaklarını kızdırdı

Kılıçdaroğlu'nun 'Kürdistan' çıkışı ortaklarını kızdırdı ile ilgili etiketler CHP Kemal Kılıçdaroğlu HDP Kürdistan ferhat encü
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.