Koruma müdürü Koray Aslan gücünü nereden alıyor?

Mahmut Övür: Bir süre önce CHP'deki görevinden uzaklaştırılan Koray Aslan'ın geri döndüğü söyleniyor. Neden acaba?

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 2010 yılından beri koruma müdürlüğünü yapan Koray Aslan, İçişleri Bakanlığı tarafından kısa süre önce görevinden alındı.

Bu karara gerekçe olarak, Aslan'ın Kılıçdaroğlu'na devletin atadığı resmi koruma müdürünü Muğla ziyareti için bindikleri özel uçağa almaması gösterildi.

Ayrıca, Aslan'ın görevden el çektirilmesinde CHP'li Mersin Belediyesi'ndeki araç ihalesinin, CHP'li Engin Ertaç'a verilmesi konusunda telkinde bulunmasının rol oynadığı da öne sürüldü.

Bu konuda yaşanan ilginç gelişmeyi ise Sabah yazarı Mahmut Övür paylaştı.

Övür, Aslan'ın, 15 Temmuz FETÖ'cü darbe girişiminin yaşandığı gece, İstanbul Atatürk Havalimanını tanklarla işgal eden darbecilerle, Kılıçdaroğlu’nun geçebilmesi için pazarlık yapan isim olduğunu hatırlayarak şu ifadeleri kullandı;

"Önceki gün CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 15 Temmuz gecesi çektirdiği fotoğrafın hangi amaçla servis edildiğini sormuştum.

Henüz bir cevap gelmedi. Fotoğrafı o dönemdeki Basın Danışmanı Okan Konuralp çektirmiş ve medyaya da o servis etmişti.

O gecenin önemli isimlerinden biri de Koruma Müdürü Koray Aslan'dı. Kılıçdaroğlu'nu darbecilerle görüşerek tankların arasından o kaçırmıştı. Bir süre önce CHP'deki görevinden uzaklaştırılan Aslan'ın geri döndüğü söyleniyor.

Neden acaba?"

YAZININ TAMAMI İÇİN TIKLAYIN...

https://www.sabah.com.tr/yazarlar/ovur/2022/01/20/chpnin-aksaclilari-neden-susuyor

Koruma müdürü Koray Aslan gücünü nereden alıyor? ile ilgili etiketler Kemal Kılıçdaroğlu CHP koray aslan koruma müdürü Mahmut Övür
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.