Kılıçdaroğlu'nun "KHK" mesajı bakın nasıl karşılandı...

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun, “KHK'lıları bir hafta içinde göreve iade edeceğiz." sözü FETÖ'cüleri sevince boğdu! Firari Emre Uslu'nun sosyal medyada sevinçle paylaştığı bu mesaja Cumhurbaşkanlığından tepki ise gecikmedi...

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP’nin Bolu Abant’taki “İkinci Yüzyıla Doğru, Doğru Strateji” temasıyla yapılan kampında konuştu.

İktidar olduklarında ülkenin sorunlarını çözeceklerini vadeden Kılıçdaroğlu, FETÖ'cüleri devlet içindeki kurumlardan temizleyen Kanun Hükmünde Kararnameleri hedef aldı.

KHK ile ihraç edilenleri görevlerine iade edeceklerini söyleyen Kılıçdaroğlu, “Sorunun çözümünün merkezinde TBMM yatıyor. KHK ile görevine son verilenlerin, eğer hakkında yargı kararı yoksa bir hafta içinde göreve iade edeceğiz. Hiç kimsenin mağdur olmasını istemiyoruz” dedi.

FETÖ'CÜLERİ SEVİNDİRDİ

CHP liderinin bu sözü FETÖ cephesinde büyük yankı buldu. Firari FETÖ'cü Emre Uslu'nun, söz konusu açıklamanın yer aldığı bir haber linkini sosyal medya hesabından paylaşması dikkat çekti.

Bu duruma tepki gösteren Cumhurbaşkanı Başdanışmanı M. Mücahit Küçükyılmaz ise Kılıçdaroğlu'na tepki göstererek, "Kısaca 'Bütün FETÖ’cüleri 1 haftada devlete geri dolduracağız' diyor! Haydi bakalım, mesajın adrese ulaşmış! FETÖ’cülerden RT ve alkışı almışsın!" yorumunda bulundu.

Kılıçdaroğlu'nun "KHK" mesajı bakın nasıl karşılandı... ile ilgili etiketler FETÖ KHK kıloıçdaroğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.