Kılıçdaroğlu'nun 'Kaçış planı' yalanına Gürkan Hacır'dan yorum: "Bir reklamcı ‘kafası’..."

Tv100’de yayınlanan Sağlı Sollu programında konuşan gazeteci Gürkan Hacır, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun Cumhurbaşkanı Erdoğan hakkında ortaya attığı kaçış planı yalanına ilişkin 'Bir reklamcı kafası' yorumunda bulundu.

Korkusuz Gazetesi yazarı Barış Yarkadaş, gazeteci Gürkan Hacır, AK Parti 26. Dönem Milletvekili Mehmet Metiner ve Yeni Akit Gazetesi Ankara Temsilcisi Hacı Yakışıklı; Tv100'de Erdoğan Aktaş ile Sağlı Sollu programına konuk oldu.

Programda CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Ensar Vakfı ve TÜRGEV üzerinden yurtdışına milyonlar dolarlar kaçırıldığı ve 'kaçış planı' yapıldığı yalanı masaya yatırıldı.

"BİR REKLAMCI KAFASI..."

 Hacır, Kılıçdaroğlu'nun son dönemde çektiği videolara ilişkin, "Kemal Bey bunu 4-5 aydır yapıyor. Bir reklam ekibi var, o ekiple beraber halkta oluşan bazı olayların kanıksanmasına yönelik, onları şaşırtıcı, şoke edici birtakım teknikler kullanıyor. Bir reklamcı ‘kafası’ görüyorum ve ben bunu çok doğru bulmuyorum" dedi.

Erdoğan Aktaş ise Hacır'a, "Halkta karşılığı var mı?" sorusunu yöneltti. Hacır da gülerek, "Karşılığını sandıkta göreceğiz. Var mı yok mu o zaman belli olur" cevabını verdi.

Hacır konuşmasına, "Tayyip Erdoğan seçim kazanmış, sev sevme seçimi kazanmış" diyerek devam etti.

 

Kılıçdaroğlu'nun 'Kaçış planı' yalanına Gürkan Hacır'dan yorum: "Bir reklamcı ‘kafası’..." ile ilgili etiketler Cumhurbaşkanı Erdoğan Kemal Kılıçdaroğlu gürkan hacır
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.