Kılıçdaroğlu'nun imza çelişkisi: Kendisini yalanladı!

Geçtiğimiz günlerde, "Belgelerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzası var" diyen Kılıçdaroğlu, yaptığı başka bir konuşmada kendini yalanladı. Kılıçdaroğlu videoda, "Ben imzan var demedim, sen ihale tarafında değilsin" diye konuştu.

Geceliği 100 bin lirayı geçen otel odasında kalmasıyla gündemde olan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu kendini yalanladı. 

Daha önce yaptığı bir konuşmada Kemal Kılıçdaroğlu, toplam bedeli 6 milyar lirayı bulan ihalelerdeki imzaların Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a ait olduğunu ve bu paraların çetelere aktarıldığını iddia ederek karalama kampanyası yürütmeye çalıştı.

"BEN İMZAN VAR DEMEDİM"

Hiçbir dayanağı olmayan yalanlarla propaganda peşine düşen Kılıçdaroğlu, CHP kürsüsünde çark ederek çelişkiye düştü. Erdoğan'ın imzası olduğunu iddia ettiği belgelerle ilgili yaptığı konuşma sırasında Kılıçdaroğlu, "Ben imzan var demedim, sen ihale tarafında değilsin" dedi.

 

Kılıçdaroğlu'nun imza çelişkisi: Kendisini yalanladı! ile ilgili etiketler Kemal Kılıçdaroğlu CHP Kılıçdaroğlu imza

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

10 milyon TL değerinde lüks araçlar ele geçirildi! Türkiye'ye getirilme nedenleri pes dedirtti...

Mersin polisi, yurt dışından Mersin'e getirilen piyasa değeri yaklaşık 10 milyon lira olan 4 adet lüks aracı ele geçirdi. 2 şüphelinin yakalandığı operasyonda araçların yurt dışından Mersin'e yedek parça olarak kullanmak için getirildiği öğrenildi.