'Kılıçdaroğlu ve Demirtaş sazı birlikte çalıyor. Bir proje ile karşı karşıyayız!'

SuperHaber programcısı - Hürriyet yazarı Nedim Şener ile “Memleket Aşkına”nın yeni bölümü SuperHaber YouTube kanalında yayında…

Usta isim SuperHaber programcısı - Hürriyet Gazetesi yazarı Nedim Şener, “Memleket Aşkına programının yeni bölümünde, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 'helalleşme' kararına Selahattin Demirtaş'ın desteğini ve KHK'lılara göreve iade sözü veren Gülizar Biçer ile KHK ile ihraç edilen Genel Başkan Yardımcısı Yüksel Taşkın'ın 15 Temmuz'da tutuklanan öğrencilerin aileleriyle bir araya gelmesinin perde arkasını masaya yatırdı.

"YAZILAN SENARYONUN PARÇALARI ÇOK AÇIK!"

Nedim Şener, "Kitleyi uyutmaya çalışıyor. CHP Atatürkçüyüz, Kuvayı Milliyeciyiz diyorlar ama öbür taraftan 35 kişini katline sebep olan Demirtaş ile helalleşme peşindeler.  O yüzden onlara hevalleşme diyorum. PKK'lı teröristlerin birbirlerine heval dedikleri hitapları vardır. Yazılan senaryonun parçaları çok açık. Kılıçdaroğlu açıklama yapıyor, Demirtaş cezaevinden mektup gönderiyor. Kılıçdaroğlu ne kadar 'erdemli' diyor... 'Erdemli' dedikten sonra insan gerçekten erdemli insanlardan utanın. 35 kişinin katline sebep olduğu için yargılanıyor bu kişi. Demirtaş 2015'te yaptığı gibi yine saz çalıyor bize. Biz de aval aval bunları dinliyoruz. Kimse tepki göstermiyor.

"ATATÜRK'ÜN POSTERİNİN ARKASINA NEDEN SAKLANIYORSUNUZ?"

Atatürk'ün posterinden utanın. Niye arkasına saklanıyorsunuz? Hiç mi utanmıyorsunuz? CHP'liler bu kadar öldü mü? Şehit aileleriyle bu mücadeleye direneceğiz. 15 Temmuz bitti sanıyorsanız yanılıyorsunuz. Her haltı yiyin ama artık Atatürk adını kullanmayın. Bize millilik ve Atatürkçülük dersi vermeye çalışmayın, kimse yemiyor.

"CHP'LİLERİN VE KILIÇDAROĞLU'NUN HEVALLEŞME SÜRECİNİ YAŞIYORUZ!"

Helalleşme diye bir şey yok, CHP'lilerin ve Kılıçdaroğlu'nun hevalleşme sürecini yaşıyoruz. Dersim ayaklanması neden helalleşme listesinde yok? İşin içindeki suniliği bu gösteriyor. Metin öyle hazırlanmış ki, tiyatro olduğu için karşımızda muhatabı Demirtaş. Bu nasıl bir senaryo?Kılıçdaroğlu ve Demirtaş sazı birlikte çalıyor. Helalleşme projesinin meselesi bu. Bir proje ile karşı karşıyayız." sözlerini kullandı.

Nedim Şener ile “Memleket Aşkına”nın tamamını SuperHaber YouTube kanalında izleyebilirsiniz...

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN

'Kılıçdaroğlu ve Demirtaş sazı birlikte çalıyor. Bir proje ile karşı karşıyayız!' ile ilgili etiketler Nedim Şener Memleket Aşkına Kemal Kılıçdaroğlu Selahattin Demirtaş

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.