Kılıçdaroğlu'nun 'helalleşme' açıklamaları partilileri rahatsız etti

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun helalleşme yolculuğuna çıkacağını açıklaması partisinde rahatsızlığa sebep oldu. CHP 25. ve 26. Dönem Ankara Milletvekili Necati Yılmaz, sosyal medya hesabından Kılıçdaroğlu'na tepki verdi. Siyaset dilinin dinselleştirilmesinin tehlikeli olduğunu ifade eden Yılmaz, "Kurumların ahireti ve helalliği olmaz. Kişiler varsa hataları ve kötülükleri için helallik istemeye en yakından başlamalıdır." dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin geçmişte toplumda açtığı yaralardan dolayı helalleşme yolculuğuna çıkma kararı aldı.

Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından paylaştığı videoda, “Helalleşmek geçmişi değiştirmez ama geleceğimizi kurtarır. Geçmişte partimizin de hataları oldu; helalleşme yolculuğuna çıkma kararı aldım” ifadelerini kullandı.

"HELALLEŞMEK İYİDİR ANCAK..."

Kılıçdaroğlu'nun bu kararı parti içinde rahatsızlığa neden oldu. Konuyla ilgili Twitter hesabından paylaşımda bulunan CHP'li Eski Milletvekili Necati Yılmaz, "Helalleşmek iyidir. Ancak siyaset dilinin dinselleştilmesi tehlikelidir." ifadesini kullandı.

Kılıçdaroğlu'nun 'helalleşme' açıklamaları partilileri rahatsız etti

"KURUMLARIN AHİRETİ OLMAZ"

Kurumların ahireti ve helalliği olmayacağını söyleyen Yılmaz, "Kişiler varsa hataları ve kötülükleri için helallik istemeye en yakından başlamalıdır. Helalleşme hukuki ve siyasi sorumluluğun yerine ikame edilemez." dedi.

Kılıçdaroğlu'nun 'helalleşme' açıklamaları partilileri rahatsız etti ile ilgili etiketler CHP Kemal Kılıçdaroğlu helallik Necati Yılmaz
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.