Kılıçdaroğlu'nun hatalarını ODTÜ'lü akademisyenler tespit edecek!

9 seçim kaybettiği halde koltuğundan vazgeçmeyen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, hatalarını ODTÜ'lü akademisyenlere tespit ettirecek.


CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu katıldığı tüm seçimlerden hezimetle ayrıldı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan karşısında hiçbir başarı gösteremedi. Kendi atadığı delegelerin oylarıyla kazandığı kurultayları büyük bir zafer olarak nitelendirdi.

24 Haziran hezimeti koltuğunun sallanmasına neden oldu. Muharrem İnce, yeniden koltuğuna gözünü dikti. Avrupa'da kaybedince istifasını sunan liderlerin aksine Kemal Kılıçdaroğlu kurultay çağrılarını geri çevirdi.

"HATALARIMIZI ODTÜ'LÜ AKADEMİSYENLER ARAŞTIRIYOR"

CHP Lideri, istifa yerine hatalarını araştırması için ODTÜ'lü akademisyenlerle anlaştı.

Hürriyet Gazetesi'ne konuşan Kılıçdaroğlu, şunları söyledi: "Yani önümüzdeki süreçte yerel seçimler var. Bizim dışımızdaki bir bilim yuvasına daha doğrusu ODTÜ’den bir grup akademisyene seçim analizi yaptırıyoruz; hatamız, eksiğimiz nedir diye. Ayrıca bir siyasi analize de ihtiyacımız var onu da yine partinin dışında bağımsız bir kuruma bir siyasi analiz o da Parti Meclisi’ndeki bazı arkadaşlardan öneri geldi. Onu da getiriyoruz. Önümüzdeki günlerde PM ve MYK’da görüşeceğiz ve belirleyeceğimiz bir strateji ile tekrar yolumuza devam edeceğiz. "

Kılıçdaroğlu'nun hatalarını ODTÜ'lü akademisyenler tespit edecek! ile ilgili etiketler ODTÜ Akademisyen kemal kılıçdaoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.