Kılıçdaroğlu'nun eski avukatı Çiçek o ismi açıkladı

CHP ve Kılıçdaroğlu’nun eski avukatı Mustafa Kemal Çiçek, Muarrem İnce yüzde 30’u geçince koltuğuna yapışan, HDP yüzde 10 barajını geçince sevinçten havalara zıplayan CHP üst düzey yöneticisinin ismini verdi?

CHP ve Kılıçdaroğlu’nun eski avukatı Mustafa Kemal Çiçek, A Haber'de katıldığı yayında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

CHP ve Kılıçdaroğlu’nun eski avukatı Mustafa Kemal Çiçek, istifa mektubunda geçen ifadelerdeki ismi açıkladı. Avukat Çiçek, bu kişinin Özgür Özel olduğunu söyledi. Avukat Mustafa Kemal Çiçek, "Özgür Özel, İnce yüzde 30’u geçince koltuğuna yapıştı, Halkın Demokrasi Partisi yüzde 10 barajını geçince sevinçten havalara zıpladı" dedi.

Mustafa Kemal Çiçek'in istifa mektubundaki ilgili bölümde şu ifadeler yer alıyor:

“Cumhurbaşkanlığı ve genel seçimlerin yapıldığı, neticelerinin ortaya çıktığı 24 Haziran 2018 akşamı, bir Genel Başkan Yardımcısının odasında, Sayın İnce yüzde 30 rakamının üzerine çıkınca, yüzü düşen, tepki veremeyen, Sayın İnce'nin istifasının ardından, dostlar hanesine dahil edilen Halkın Demokrasi Partisi, yüzde 10 barajını geçince sevinçten havalara zıplayan üst düzey bir parti yöneticisinin bulunduğu yapının, milletimiz nazarında güven oluşturması mümkün, gerçekçi ve samimi olmadığı gibi Sayın İnce’ye yönelik başlatılan kasti itibarsızlaştırma operasyonunun da o gece itibari ile hayata geçirildiği nazarımda somut bir vakadır.”

 

 

Kılıçdaroğlu'nun eski avukatı Çiçek o ismi açıkladı ile ilgili etiketler CHP istifa Özgür Özel mustafa kemal çiçek

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.