Kılıçdaroğlu'nun elektriği kesilirken CHP kameraları da oradaydı: O anları yayınladılar

Elektrik faturalarına gelen zamları protesto etmek için faturalarını ödemeyi reddeden CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun evinin elektriği kesildi. Kılıçdaroğlu'nun evinin kesildiği anlar CHP'nin resmi Twitter hesabından yayınlandı. Video, "Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ve eşi Sayın Selvi Kılıçdaroğlu’nun ev elektriği, yetkililer tarafından kesildi." notuyla paylaşıldı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Ankara'daki evinin elektriği, 2022 yılı başında yapılan zamlara tepki olarak başlattığı protesto nedeniyle kesildi.

3 aylık bin 30 lira ödenmeyen faturası nedeniyle kesinti yapıldığını Kılıçdaroğlu, Twitter'dan paylaştığı video ile duyurmuştu.

ELEKTRİĞİ KESME ANLARI YAYINLANDI

Kılıçdaroğlu'nun paylaşımından sonra sosyal medyada gündem olan konuya ilişkin CHP yeni bir video daha servis etti.

Bu kez Kılıçdaroğlu'nun konutunun elektriğinin, görevliler tarafından kesildiği anlar paylaşıldı.

Adeta bir film sahnesi gibi kayda alınan görüntüler, CHP'nin resmi Twitter hesabından dolaşıma sokuldu.

Video, "Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ve eşi Sayın Selvi Kılıçdaroğlu’nun ev elektriği, yetkililer tarafından kesildi." notuyla paylaşıldı.

Kılıçdaroğlu'nun elektriği kesilirken CHP kameraları da oradaydı: O anları yayınladılar ile ilgili etiketler Kemal Kılıçdaroğlu Elektrik CHP Sosyal Medya video ev kamera
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.