Kılıçdaroğlu'nun el hareketine CHP'den ilginç savunma

TBMM Genel Kurulunda CHP Grubu adına bir konuşma gerçekleştiren CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, kürsüde küfürlü el hareketi yapmıştı. AK Parti'nin büyük tepki gösterdiği hareket sonrasında CHP'den ilk açıklama geldi.

TBMM Genel Kurulunda 2022 yılı Bütçe Kanunu teklifi üzerine CHP Grubu adına bir konuşma gerçekleştiren CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, kürsüde küfürlü el hareketi yaptı.

Büyük tepki çeken bu hareketin ardından CHP'den ilk açıklama geldi. CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, "Hiçbir gruba karşı yapılmadı" dedi.

Kılıçdaroğlu'nun Meclis kürsüsündeki hareketi sonrası ara verilen birleşim, bir süre sonra tekrar toplandı.

Konuyla ilgili açıklama yapan CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, Kılıçdaroğlu'nun hareketinin bir gruba yönelik olmadığını ve hararetli konuşma sırasında ortaya çıktığını belirtti.

Özel, “Görüntüleri birlikte izledik. 'Dünya kadar yük sırtımıza yüklendi' diyerek ve bunu kuvvetlendirici bir hareket olarak, elinin sırtına vurdu. Hiçbir gruba karşı yapılmadı.” dedi.

 

 

Kılıçdaroğlu'nun el hareketine CHP'den ilginç savunma ile ilgili etiketler Kemal Kılıçdaroğlu CHP TBMM Özgür Özel el hareketi
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.