Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanı adayı AK Parti'li!

2023 yılında yapılması planlanan Cumhurbaşkanlığı seçimi hakkında olay yaratacak bir iddia ortaya atıldı! Buna göre CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Millet İttifakı'nın adayı olması için eski bir AK Parti'li ile görüşmelere başladı! O isim ise akla ilk gelen Abdullah Gül veya Ali Babacan isimlerinden biri değil!

Hürriyet Gazetesi yazarı Abdulkadir Selvi'den yine Ankara kulislerini karıştıracak, günlerce konuşulup tartışılacak bir iddia geldi.

Selvi, "Cumhurbaşkanlığı seçimi için iki yeni kulis" başlığını taşıyan yazısında 2023 seçimleri hakkında olay yaratacak sözler sarf etti.

Kılıçdaroğlu’nun Millet İttifakı'nın ortak adayı olması konusunda siyaset üstü iki isimle temas halinde olduğunu belirten Abdulkadir Selvi bu isimlerden birisinin "AK Parti'li" olduğunu açıkladı.

YENİ KULİSLER

Cumhurbaşkanlığı adaylığı için Kılıçdaroğlu’nun A planının, Millet İttifakı’nın da kabul edebileceği, siyaset üstü ortak bir isim bulmak olduğunu dile getiren Selvi şu ifadeleri kullandı;

"Kılıçdaroğlu’nun bu nedenle iki isimle temas halinde olduğu ifade ediliyor. CHP Genel Başkan Yardımcısı Faik Öztrak’ın da bu temaslarda devrede olduğu söyleniyor. Bu isimlerden birinin geçmişte AK Parti’de önemli görevler üstlenmiş biri olduğu ifade ediliyor. Hemen aklınıza Abdullah Gül ya da Ali Babacan gelmesin. Onlar değil, daha yıpranmamış bir isim olduğu söyleniyor."

Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanı adayı AK Parti'li! ile ilgili etiketler Kemal Kılıçdaroğlu CHP seçim 2023 cumhurbaşkanı adayı
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.